Crna kronika
KOLOVOŠKA NESREĆA U ČEPINU IPAK S TRAGIČNIM POSLJEDICAMA

Umrla u bolnici od naleta auta na zebri
Objavljeno 21. rujna, 2016.

ČEPIN - Osamdesettrogodišnja žena preminula je 15. rujna u Klničkom bolničkom centru Osijek od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila 25. kolovoza oko 20 sati u Ulici kralja Tomislava u Čepinu.

- Prometna nesreća dogodila se kada 53-godišnji vozač automobila, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustio 83-godišnju pješakinju, koja se kretala preko pješačkog prijelaza te je vozilom udario u nju. Protiv 53-godišnjeg vozača podnosimo kaznenu prijavu - doznajemo od Darija Premeca, glasnogovonika Policijske uprave osječko-baranjske. Preminula 83-godišnjakinja je 11. žrtva prometnica u Osječko-baranjskoj županiji. U prvih devet mjeseci prošle godine u prometu je na istom području poginulo čak 30 osoba. Unatoč tome što je u prometnim nesrećama smrtno stradalo gotovo tri puta manje osoba, iz policije pozivaju vozače na dodatan oprez u prometu, jer su pješaci najugroženija skupina u prometu.

Ove godine u prometnim su nesrećama poginula četiri vozača, troje putnika u vozilima (dva u automobilima i jedan na traktoru), dva pješaka, te po jedan motociklist i biciklist.S.Lacić

ŠLEPEROM JOJ PREŠAO PREKO NOGE

U utorak oko 15.10 sati u Ulici Ljudevita Gaja u Pitomači ozlijeđena je 74-godišnja pješakinja. Nesreća se dogodila kada je 49–godišnji vozač kamiona s prikolicom županjskih registracija zaustavio vozilo na autobusnom stajalištu kako bi propustio vozila iza sebe. Nakon toga se ponovo uključio u promet, no pri tome nije propustio 74–godišnju pješakinju koja je vozaču dolazila s desne strane. U tom je trenutku desnim kotačem prešao preko lijeve noge pješakinje koja je prevezena u virovitičku bolnicu.

Možda ste propustili...

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti

OSAM OSOBA PRIJAVLJENO ZBOG RATNOG ZLOČINA IZ 1991.

Zlostavljali su civile u Grabovcu

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

Najčitanije iz rubrike