Mozaik
NELA KOCSIS I ORNELA VIŠTICA

Proslavile rođendane
na setu “Prave žene”
uz lijepu tortu
Objavljeno 20. rujna, 2016.

Za Nelu Kocsis i Ornelu Višticu novi je radni tjedan na setu RTL-ove serije 'Prava žena' počeo - iznenađenjem! Glumice, koje su ovaj vikend slavile rođendan, ekipa sa seta iznenadila je tortama na kojima su figurice njihovih likova – Sande i Silve!

Nema ljepšeg iznenađenja od onog kada te prijatelji iznenade za rođendan pa makar i na radnom mjestu! Upravo to se dogodilo zvijezdama serije 'Prava žena', Neli i Orneli koje su rođendane proslavile u pauzi snimanja. Kolege glumci dočekali su ih uz pjesmu i čestitke, ali i tortama sa zanimljivim detaljima!

Na upit je li ove godine zaželjela više vremena za sebe, a manje poslovnih angažmana, Nela odlučno odgovara kako ne može odbiti dobru ponudu za neku novu ulogu, bez obzira na to je li riječ o onoj u kazalištu, na filmskom platnu, ili televizijskom ekranu.

“Mi glumci ne možemo odoljeti dobro napisanom liku. Uloga Sande u 'Pravoj ženi' i kazališne predstave uzele su maha, a na sebe sam uzela previše obveza. No, ako čovjek radi posao koji voli, sve se uspije izorganizirati.”, priznaje osječka glumica koja je upravo na svoj 46. rođendan snimala scenu zabave pa ga je na setu i prigodno proslavila uz balone, pjesmu i ples s kolegama i kolegicama iz serije.

I Ornela je svoj 27. rođendan obilježila tulumom i pjesmom. U nedjelju su se njezin prijatelji okupili u dvorištu njezinih susjeda koji su Orneli u čast ispekli janje!

“Imam najbolje susjede na svijetu! Upravo su oni na sebe preuzeli organizaciju cijele rođendanske fešte. Ispekli su i janje za moje društvo, a zajedno smo feštali do jutra! Na meni je bilo samo da uživam…”, otkriva Ornela, dodajući kako je za rođendan zaželjela mnogo zdravlja i sreće ne samo sebi, nego i svim dragim ljudima koji je okružuju.

Nakon proslave oba rođendana, Nela i Ornela vratile su se svakodnevnici i odradili ostatak snimanja scena na setu serije 'Prava žena', koju gledatelji imaju priliku gledati svake večeri od ponedjeljka do petka, u 20 sati na RTL-u. J.Kn.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike