Učionica
VISOKA ŠKOLA NIKOLA ŠUBIĆ ZRINSKI

Osvoji stipendiju za studij u vrijednosti većoj od 52.000 kn!
Objavljeno 16. rujna, 2016.

Prijavite se na natječaj za trogodišnju stipendiju Visoke škole Nikola Šubić Zrinski koja povodom otvaranja upisnih  centara u Osijeku i Vinkovcima nagrađuje kandidata poduzetničkog duha željnog stjecanja novih znanja i tržišno orijentiranih vještina.

Bilo da ste netom završeni srednjoškolac, nezaposleni ili dugi niz godina u poduzetničkim vodama, Visoka škola N.Š. Zrinski omogućit će Vam stjecanje i primjenu praktičnih znanja već od prve godine studija. Jedinstvena po svom konceptu, ova Visoka škola svojim studentima kroz osnivanje vlastitih studentskih poduzeća nudi mogućnost samozapošljavanja. Kroz godine studija studenti stječu teorijska znanja koja implementiraju u praksu kroz rad u vlastitom poduzeću, razvijajući i usavršavajući svoju poduzetničku ideju. Studentski poduzetnički inkubator koji djeluje u okviru Visoke škole N.Š. Zrinski, stalna je logistička podrška u vođenju poduzeća tijekom i nakon završetka studija. Uz poduzetnički inkubator Visoka škola N.Š. Zrinski prva je pokrenula akreditirani online studij u Hrvatskoj te svojim studentima omogućuje studiranje i iz udobnosti vlastitog doma, ureda ili s poslovnog puta.

 

Škola širi svoju ponudu programa te u akademskoj godini 2016./2017., osim u programe stručnog studija Ekonomija poduzetništva i specijalističkog studija Management malih i srednjih poduzeća, upisuje i u programe stručnog studija Poslovno upravljanje; smjer Globalna logistika te specijalističkog studija Projektni menadžment.

Informativno-konzultativni ispitni centri Visoke škole N.Š. Zrinski nalaze se u Osijeku u atraktivnom prostoru Avenue Malla i u Vinkovcima u hotelu Slavonija te ondje uživo možete saznati više informacija o stipendiji i studijskim programima ekonomije, poduzetništva i menadžmenta.
Prijavite se na natječaj, realizirajte svoju poduzetničku ideju i nagradite se uspjehom!
Više o nagradnom natječaju te o načinu sudjelovanja potražite na www.zrinski.org/nikola

PROMO

Možda ste propustili...