Gastro
APLIKACIJA S BROJNIM RECEPTIMA

SimplyTastly olakšava i ubrzava planiranje i pripremu jela
Objavljeno 15. rujna, 2016.

Užurbana svakodnevica, zahtjevan dnevni raspored i premalo slobodnoga vremena često otežavaju pripremu obroka kod kuće ostavljajući sve manje vremena za osmišljavanje novih recepata, ugađanje svakom članu obitelji te odabir namirnica, čime se skraćuju dragocjeni trenuci za okupljanje obitelji uz zajednički objed. Kupnja namirnica zahtijeva vrijeme, a cjelokupan proces može biti još mukotrpniji ako je riječ o receptima koji zahtijevaju naprednije kulinarsko znanje te nesvakidašnje sastojke i začine koje je teško pronaći u trgovinama. Coca-Colina mobilna aplikacija SimplyTastly olakšava pripremu i planiranje jela nizom jednostavnih recepata i dodatnih naprednih mogućnosti kojima omogućuje potpuno uživanje u dragocjenim trenucima okupljanja oko stola.

Aplikacija pomaže u lakome i brzome planiranju kvalitetnih i kreativnih obroka, a idealna je za sve koji se još upoznaju sa svijetom kuhanja, ali i za one koji su kulinarske vještine već odavno svladali. Donosi više od 700 recepata Sandre Gašparić, poznate hrvatske gastroblogerice i Coca-Coline veleposlanice, prema kojima je moguće jednostavno i brzo pripremiti brojna ukusna predjela, glavna jela i slastice s namirnicama koje su svima dostupne. Ovisno o broju osoba za koje se obrok priprema, aplikacija sama računa potrebne količine sastojaka, a usto je za svaki odabrani recept moguće samo jednim klikom sastaviti popis namirnica te tako olakšati i ubrzati kupnju. Popis se pohranjuje unutar aplikacije, a moguće ga je podijeliti i s drugim ukućanima ili prijateljima preko Facebooka, Twittera, Vibera, WhatsAppa ili SMS-a.

Aplikaciju SimplyTastly razvila je Coca-Cola u želji da mamama omogući da im svakodnevno pripremanje obroka bude jednostavnije, zabavnije i ugodnije. Svjesna kako su im okupljanje obitelji i prijatelja za stolom te uživanje u takvim rijetkim i radosnim trenucima ispunjenima okusima i mirisima dragocjeni, Coca-Cola želi pomoći mamama u brzome planiranju i pripremi obroka kako bi im ostalo više vremena za druženje s najmilijima. “Ubrzan način života svojstven današnjici ostavlja nam malo prostora za obroke u krugu obitelji i prijatelja, stoga se svi trudimo pretvoriti ih u jedinstveno iskustvo osmišljavajući nove recepte i stvarajući trajne uspomene. Aplikacijom SimplyTastly Coca-Cola znatno pomaže u planiranju i pripremi obroka te tako ostavlja više vremena za druženje u krugu obitelji i prijatelja, pa vjerujemo da će aplikacija izazvati veliko zanimanje”, izjavila je Ana Kljaić, direktorica komunikacija i odnosa s javnošću The Coca-Cola Company za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Bugarsku.(J.Kn.)

Idealna je za sve koji se još upoznaju sa svijetom kuhanja

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike