Sport
IZ VINKOVAČKOG KUTA

Cibalia vraća Čuljka i Milardovića?
Objavljeno 29. kolovoza, 2016.

Veći dio susreta Cibalia je bila ravnopravna, u određenim trenucima čak i bolja od Osijeka. Posebno u prvom poluvremenu, kada je stvorila i veći broj ozbiljnijih prilika. No u samo dvije minute nastavka prosuto je sve dobro što je do tada učinjeno. Dvije “neforsirane pogreške” učinili su nogometaši Stanka Mršića i tako pomogli Osječanima da dođu do pete ovosezonske pobjede. Čvrstim blokom na svojoj polovini Vinkovčani su kontrolirali sve prilaze svojem vrataru Matkoviću, dopustivši Osječanima samo jednu dobru priliku u prvom poluvremenu, kada je Matković obranio pokušaj Kneževića. No vratar Cibalije poslije je ispao tragičar, kada mu je neodlučnom uzeo loptu Boban, koji je potom asistirao Kneževiću za drugi pogodak.

- Žao mi je što je završilo porazom, igrači su se trudili, dali su sve od sebe. Vidjeli su svi: mi smo bili bliže pobjedi. A došli smo u situaciju da prvi primimo gol i, umjesto da nastavimo dobru igru, ni dvije minute poslije primimo i drugi pogodak. I nakon toga bilo je prilika, ali, na žalost, ni jednu nismo iskoristili. Mikulić je odlično branio pa je i on zapravo jedan od krivaca što smo izgubili, premda smo si najviše sami krivi - pričao je Stanko Mršić trener Cibalije.

Tri nova igrača u sastavu Cibalije nisu donijela željenog pomaka u igri. Bitni pomak nisu donijela ni tri igrača koja su naknadno ušla u igru. Tako je dva kola prije kraja prvog dijela natjecateljske sezone krajnje vrijeme da strateg Mršić nešto ozbiljnije promijeni u svojem sastavu. To je lakše reći nego učiniti, jer Mršić raspolaže brojčano oskudnim igračkim kadrom.

- Prošlo je dosta prvenstvenih utakmica, sami sebe pobjeđujemo, mi u sljedećih nekoliko dana moramo pronaći još kojeg obrambenog igrača, a slično kvalitetan treba nam u vezi, pa i prema naprijed. Nije nas ovaj put išao ni šut. Bilo je prilika od Ugrine, Baše pa Mišića i Vitaića. Zato moramo dobro razmisliti koga dovesti.

Mršić je otkrio kako je pred registracijom Tomislav Čuljak, koji bi se tako vratio u Cibaliju. Opet se aktualizirala priča oko povratka Josipa Milardovića.

- Igrač poput Milardovića nam je potreban radi povećanja konkurencije. Je li on prestar? Ma kakvi prestar! Ne znam što se događa. Je li to sve psihološka stvar. Igramo dobro, imamo solidnu organizaciju igre, a, kao i u prethodnim susretima, sada protiv Osijeka gubimo od momčadi koja nije objektivno prikazala više. Pa pogledajte samo broj kornera koji smo izveli protiv Osijeka. Ako i jedna momčad protiv Osijeka izvede toliko udaraca iz kuta, ja ću joj skinuti kapu - zaključio je Mršić. A. Grgić

Stanko Mršić

trener Cibalije

Pod hitno moramo dovesti jednog defanzivca, a dobro bi došao još po jedan igrač na ostalim pozicijama

Možda ste propustili...

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Poraz Osijeka, borba za opstanak se komplicira

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike