Crna kronika
TEŠKA PROMETNA NESREĆA U RIJECI

Vozačica Clija poginula u subotu na Kantridi
Objavljeno 28. kolovoza, 2016.

RIJEKA - U teškoj prometnoj nesreći što se dogodila u subotu u 3.50 kod kućnog broja 12 u Istarskoj ulici, nadomak Kantridi, poginula je vozačica Renaulta Clio riječke registracije. Automobil se kretao iz smjera Bivija prema Rijeci kada je, nakon izlaska iz lijevog zavoja, vozačica izgubila kontrolu nad automobilom, o čemu svjedoče i tragovi zanošenja na kolniku.

Prednjim lijevim dijelom vozilo je silovito udarilo u stablo, zbog čega je došlo do rotiranja automobila, koji je cijelim bokom žestoko udario u kameni betonski zid. Vozilo je čak i probilo zid te se zamalo strovalilo na atletsku dvoranu. Samo je stražnji dio Renaulta ostao na mjestu gdje je nekad bio taj dio zida, a ostatak je opasno visio. Upravo zbog toga osim policije i Hitne pomoći morali su intervenirati i riječki vatrogasci, koji su sajlom automobil povukli natrag na nogostup.

Za nesretnu vozačicu, nažalost, nije bilo spasa te se mogla samo konstatirati smrt. Koliko je udarac u zid i stablo bio jak, zorno svjedoče i obližnji susjedi, koji su istrčali iz svojih kuća, u prvom trenutku misleći da je i u Rijeci došlo do potresa. Dvadesetak minuta poslije dogodila se druga teška nesreća, na cesti prema Orehovici.

Možda ste propustili...

OBAVLJEN OČEVID

Bager usmrtio građevinara

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura