Novosti
HDSSB I HKS U VUKOVARU:

Osvojit ćemo pet-šest mandata
Objavljeno 28. kolovoza, 2016.

Koalicija Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje (HDSSB) i Hrvatske konzervativne stranke (HKS) očekuje kako će na ovim parlamentarnim izborima osvojiti pet-šest mandata. Na predstavljanju kandidata te koalicije za 5. izbornu jedinicu u Vukovaru su bili predsjednici dviju stranaka, Ruža Tomašić i Dragan Vulin.

“Borimo se za Slavoniju i vjerujem da će to narod prihvatiti s obzirom na sva dosad lažna obećanja koja su dobivali, a koja nisu urodila plodom”, rekla je predsjednica HKS-a. Ruža Tomašić je u Vukovaru rekla kako bi, ako bi HKS postao dio vlasti, ona bila dio izvršne vlasti, a da će je u Saboru zamijeniti dogradonačelnik Vukovara Marijan Pavliček.

Dragan Vulin je ocijenio da se njegova stranka “i do sada među građanima dokazala kao stranka koja se jedina borila za interese Slavonije”.

- HDSSB zahtijeva značajna ulaganja u Slavoniju. Želimo poticati prehrambenu i poljoprivrednu industriju, povezati je s primarnom industrijskom proizvodnjom kako Slavonija ne bi bila i dalje samo sirovinska baza. Smanjit ćemo PDV na hranu i repromaterijal, uvesti povlaštenu stopu PDV-a za turizam. To će biti pravo povezivanje plave i zelene Hrvatske - rekao je Vulin. H

Možda ste propustili...