Regija
7. MOTOSUSRET U SLAKOVCIMA

U defileu više od 200 motociklista
Objavljeno 28. kolovoza, 2016.

SLAKOVCI - Motoklub Lisice iz Slakovaca sedmi je put bio organizator Motosusreta, na kojem se okupilo više od 200 motociklista iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske koji su protutnjali u impresivnom defileu.

U natjecateljskom dijelu susreta u sporoj je vožnji najbolji bio Dario Šunić iz Motokluba United Žepče, u povlačenje užeta najsnažniji su bili članovi Udruge bajkera iz Rokovaca i Andrijaševaca, a u igri tampon-zona pobijedio je Gabrijel Grbavac iz Vukovara.

- Više smo nego zadovoljni kako je protekao ovaj Motosusret. Kad imate više od 200 motociklista iz triju država, a sve prođe bez problema i svi odu kući s lijepim uspomena iz Slakovaca, onda je to svakako nagrada za uloženi trud. Imali smo bogat program tako da vjerujem da je svatko pronašao nešto za sebe. Već sad slažemo priču kako napraviti osmi motosusret s još više motociklista, a koristim priliku da zahvalim svima koji su došli u Slakovce - kazao je Domagoj Đukić, predsjednik Motokluba Lisice.

Za odličan ugođaj pobrinuli su se grupa “Nenad” iz Vinkovaca i The rockeri (ex Crna kronika), iz Nove Gradiške, a za podizanje atmosfere zadužene su bile go-go plesačice “Anđeli Amsterdama”. M.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike