Regija
MALONOGOMETNI TURNIR ”STAROŠKOLSKO” U SLATINI

„Lipa“ bolja od lanjskog pobjednika
Objavljeno 27. kolovoza, 2016.

SLATINA - Na 3. malonogometnom turniru ”Staroškolsko”, koji je povodom obilježavanja Dana grada organizirao Malonogometni klub Slatina, lanjski pobjednici ekipa CB Jura Last baj baj došli su do finala, ali nisu uspjeli obraniti naslov. Pobjedu je odnijela Lipa, momčad čiji su članovi prvi puta zajedno nastupili.
Prema ocjeni dobrih poznavatelja i ljubitelja malog nogometa, u finalnom srazu našle su se doista dvije najkvalitetnije momčadi turnira, što je pokazao i rezultat završne utakmice bez golova. Izjednačeni su bili i u izvođenju udaraca sa šest metara, a konačni rezultat bio je 6:5 za Lipu.
Za pobjedničku ekipu Lipe igrali su D. Radonjić, A. Radonjić, Menčik, Suhi, Škrobo, Mudri, Grgić, Tomljanović i Perović, a trener je bio Danijel Perović. Za drugoplasiranu momčad CB Jura Last baj baj nastupili su Dragojević, Culej, Bubaš, Kizivat, Štefanović, Potočki, Lah i Habuš, a trener je bio Boris Bihar. Na treće mjesto plasirala se Enigma CB Ar, koja je u susretu za to mjesto bila uspješnija od NK Gornji Miholjac.


Najbolji strijelac turnira bio je Danijel Ciglar (Komrad), najbolji golman Dino Radonjić (Lipa), a najboljim igračem proglašen je Marko Lah (CB Jura Last baj baj). U sva tri dana turnira utakmice su sudili Dragan Minauf i Mario Gebaj. Nagrade brojnih sponzora najboljima uručio je zamjenik gradonačelnika Slatine Miroslav Venus.
Malonogometni turnir Staroškolsko 2016. odigran je na betonskom staroškolskom rukometnom igralištu u središtu grada, na kome su odigrani i dosadašnji turniri. Ove godine na turniru je sudjelovalo deset ekipa, a utakmice su organizirane u dvije skupine.pomenimo da su, osim četiri prvoplasirane momčadi, na turniru nastupile i ekipe Višnja d.o.o., Sinovi ravnice, Republika Brijačkova, Male sirene, Frizerski salon „Ko te šiša“ i Komrad.    

Petar Žarković

Možda ste propustili...

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

Najčitanije iz rubrike