Regija
3. ROLIJADA U SLATINI

Na rolama je najspretnija Dora Koprek
Objavljeno 27. kolovoza, 2016.

Treća je godina kako Društvo Naša djeca Slatina u povodu Dana grada organizira Rolijadu i svake je godine sve više natjecatelja i sve više građana koje zanima neobično nadmetanje djece u spretnosti upravljanja i vožnji sredstava koja im omogućavaju brže kretanje od samog hodanja. Osim toga, dječja rolijada prilika je da roditelji s djecom provedu vrijeme u ugodnom druženju i mnogi žele iskoristiti tu prigodu. Ove godine dječje natjecateljske igre osmislili su Ivan Drokan i Marina Zrinščak Begovac.
Natjecanje je provedeno u pet „disciplina“ s različitim brojem sudionika. Role je najbolje vozila Dora Koprek (10 godina), druga je bila Ana Bljakaj (7), a na treće mjesto plasirale su se Ema Bošnjak (10) i Petra Zver (8). Dječaci su bili bolji u vožnji biciklom: prvo mjesto zauzeo je Noa Nemet (10), drugo Ian Maleković (7), a treće Marko Benčina (6). Oni mlađi vozili su bicikle s pomoćnim kotačima. Najspretnija bila je Maja Blažević (3), druga je bila Tena Zrinščak (5), a treća Tena Presečan (4). U vožnji romobilom najuspješniji bio je Fran Kozjam (7), a iza njega plasirali su se Rene Lukačević (9) i Inna Kozjak (3). Mala Tara Marković nije imala konkurenciju u natjecanju guralica.
Najuspješnije natjecatelje proglasila je Božica Majhen, a zahvalnice im je uručio zamjenik gradonačelnika Slatine Miroslav Venus. 

Petar Žarković

Možda ste propustili...

VERONIKA I ZLATKO POLA STOLJEĆA ZAJEDNO

U braku Mrakovih razgovor i dogovor nikad nisu zamrli

ISPRED KKD-A "IVANA BRLIĆ-MAŽURANIĆ"

Na šetalištu motivi iz Ivanina “Srca od licitara”

Najčitanije iz rubrike