Osijek
AKTIVNA U HSU

Nova članica NO Unikoma 80-godišnja umirovljenica
Objavljeno 26. kolovoza, 2016.

Odlukom Skupštine društva u Unikomu je promijenjen član Nadzornog odbora. Umjesto Vinka Čukića imenovana je Jelka-Nada Suhopoljac. Razlog je tipično politički, naime, jedno mjesto u NO te gradske komunalne tvrtke pripada Hrvatskoj stranci umirovljenika (HSU).

Kako smo već pisali, u posljednjih mjesec dana u osječkom je ogranku te stranke došlo do određenog previranja te je dio članova napustio stranku. Među njima je i Čukić, pa je HSU na njegovo mjesto (ponovno) stavio svog člana.

No, iako nije džentlmenski to otkrivati, imenovana Jelka-Nada Suhopoljac u životnoj je dobi od 80 godina. Rođena je, naime, u ožujku 1936.

U njezinoj nam stranci kažu kako u tome ne vide problem jer je gospođa Suhopljac iznimno stranački aktivna, a i njezina je profesionalna orijentacija bila vezana uz financijski sektor. Radila je, između ostalog, na rukovodećim pozicijama u Slavonskoj banci.

U Upravi Unikoma nisu u poziciji komentirati odluke svojih vlasnika. Ni predsjednik NO još nije imao priliku upoznati se s novim članom, nije još održana ni jedna sjednica u novom sazivu.

- Do promjene člana u NO Unikoma došlo je na zahtjev onih koji su to predlagali i ja sam taj zahtjev i prihvatio - kaže Ivica Vrkić, koji kao gradonačelnik čini Skupštinu Unikoma i većine tvrtki u pretežitom gradskom vlasništvu.

- Nisam još dobila rješenje o imenovanju, pa ne bih imala što posebno komentirati. No imam dosta iskustva, poznajem ovaj grad i ljude. Bit ću glas osječkih umirovljenika u nastojanjima da se u Unikomu još bolje prepozna problem odnosa prema njima. Dat ću sve od sebe da u tome budem što bolja - rekla nam je Jelka-Nada Suhopoljac.

D. Kuštro

Jelka-Nada Suhopoljac

članica NO Unikoma

Imam iskustva, poznajem grad i ljude. Bit ću glas osječkih umirovljenika u nastojanjima da se u Unikomu još bolje prepozna problem odnosa prema njima

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike