Crna kronika
POLICIJA MOLI GRAĐANE ZA POMOĆ

Tko je pljačkaš s fotografije?
Objavljeno 26. kolovoza, 2016.

Zagrebačka je policija objavila fotografije pljačkaša i zamolila građane za pomoć u njegovu identificiranju i pronalaženju. Prvo je u petak, 8. srpnja, ove godine oko 19.30 u Šubićevoj ulici u Zagrebu uz prijetnju pištoljem opljačkao djelatnicu poslovnice za otkup plemenitih metala. Razbojnik je ušao u poslovnicu i uperio pištolj u djelatnicu te zatražio da mu preda novac, što je ona u strahu za svoj život i učinila.

Riječ je o muškarcu od oko 40 godina, visine 175 centimetara, jače tjelesne građe, crne kraće kose, izbrijane sa strane, i crnih očiju. U trenutku razbojstva bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, tzv. duksericu, plave traperice te obuven u crne tenisice. Djelatnici poslovnice prijetio je manjim srebrnim pištoljem.

U ponedjeljak, 1. kolovoza, oko 14.20, na zagrebačkom Kvaternikovu trgu, na potpuno isti način opljačkana je trgovina. Pljačkaš je, uz prijetnju manjim srebrnim pištoljem, od djelatnice trgovine ukrao više mobitela i novac.

- Molimo građane da, ako imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192. Informacije se mogu dostaviti i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr - pozvali su iz Policijske uprave zagrebačke.S.Lacić

Možda ste propustili...

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

Najčitanije iz rubrike