Mozaik
U LISINSKOM 15. RUJNA

Nina Badrić gošća na
koncertu Marije Šerifović
Objavljeno 26. kolovoza, 2016.

Nakon izuzetnog koncerta u pulskoj Areni kojim je proslavila 20 godina karijere, Nina Badrić nastupit će kao posebna gošća Mariji Šerifović na njezinom prvom velikom koncertu u Hrvatskoj, 15. rujna, u Lisinskom.

Pobjednica Eurosonga iz 2007. s pjesmom “Molitva” i jedna od najboljih pjevačica u regiji za manje od mjesec dana u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će u pratnji benda i prirediti provod za pamćenje.

- Bit će to vaš najbolji provod u životu – izjavila je Marija, koja živi na relaciji Beograd - Los Angeles, a nakon odmora kreće na američku turneju. Potom stiže u Zagreb i nastavlja jesensku turneju po skandinavskim zemljama.

U posljednjih je godinu dana Šerifović objavila trilogiju singlova koji broje milijunska gledanja, a svaki njen post na društvenim mrežama budno prate mediji i više od 300.000 obožavatelja. Popularnost, osim zbog pjesama koje izvodi, stječe i vrlo iskrenim te emotivnim izjavama. Za razliku od mnogih, kaže da ima sreću, jer je emotivno pismena i bezuvjetno predana svojoj publici, što oni prepoznaju i zbog čega ima gust koncertni raspored. Iza sebe do sada ima šest albuma - pet studijskih i jednu kompilaciju.

Album Marija Šerifović - Molitva - The best of objavljuje 2007., “Nisam Anđeo” 2008., a 2014. “Hrabro”. Nakon toga uzima stanku, odlazi u LA i povratkom iz Amerike objavljuje trilogiju singlova/spotova: Pametna i luda, Sama i nervozna te Svoja i tvoja, a zajedno imaju više od 20 milijuna pogleda na YouTubeu.

Da će ovo zaista biti koncert koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnije publike, svojim gostovanjem pridonijet će i jedan od najjačih ženskih vokala u regiji Nina Badrić. U 20 godina glazbene karijere objavila je sedam studijskih albuma te primila na desetke priznanja i nagrada, uključujući i osam Porina. Iznimne pjevačke mogućnosti i talent za pisanje pjesama transformirali su karijeru Nine Badrić u jednu od najuspješnijih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njezin stav, karizma i modna razigranost su, pak, nadahnuli brojne žene i oduševile tisuće vjernih obožavatelja. Sinergija dviju moćnih žena i vrhunskih vokala, Lisinski će pretvoriti u mjesto jedinstvenog užitka! N.Vek.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike