Regija
RADOVI U POŽEGI

Asfalt dobila i Ulica Marije Jurić Zagorke
Objavljeno 25. kolovoza, 2016.

Građevinsku sezonu dobro iskorištava Grad Požega - na nekoliko mjesta u gradu i prigradskim naseljima radi se na uređenju komunalne infrastrukture.

– Ovdje, u Ulici Marije Jurić Zagorke, očekujemo u dva dana da se završe radovi polaganja prvog i drugog sloja asfalta, ulice s područja Mjesnog odbora Tekija. Uskoro nas očekuju radovi u ulicama Ivana Gundulića, Janka Matka, u kojoj zbog specifičnosti radova asfalt dolazi u proljeće 2017. Ove godine sanirat ćemo i Ulicu Dragutina Tadijanovića, napraviti proširenje, i zbog stanara, ali i zbog brojnih šetača koji tom ulicom idu u šetnju u brda – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.

U MO Novo Selo treba modernizirati Vinorodnu ulicu, a u MO Mihaljevci Vinogradarsku ulicu. U gradu se planira ove godine završiti ulice Borisa Hanžekovića i Thauzijeva u sklopu rekonstrukcije Trga sv. Terezije, što se planira završiti do sredine listopada. Trg ispred požeške katedrale tako bi postao zona bez vozila. U planu je i ulica Kralja Krešimira, za koju se čeka izdavanje dozvole, kao i za ulicu u Vidovcima. Dinamika ponajprije ovisi o izdavanju potrebne dokumentacije i priljevu novca. - Uskoro počinje uređenje nogostupa u Ulici Vladimira Nazora, za tjedan dana, a onda u Ulici Dragutina Tadijanovića. Na Trgu sv. Terezije radovi idu svojom dinamikom, a sada će se na polaganju kocki i ubrzati – dodaje gradonačelnik Neferović. AGM Kruna

Najčitanije iz rubrike