Mozaik
OSJEČANKE NA HR TOP 40

Mia još uvijek na 4. mjestu,
na listu se popela i Ruža Janjiš
Objavljeno 22. kolovoza, 2016.

Prva četvorka ustoličila se na samom vrhu top-liste HR top 40 i zadržala čelne pozicije. Na prvom mjestu tako je i ovoga tjedna Nina Badrić s pjesmom “Dani i godine”, na drugom su Oliver & Gibonni i njihova “Sreća”, treći su Detour i “Zaljubila sam se”, dok je četvrta mlada Osječanka Mia Dimšić sa “Život nije siv”. U top pet našao se i Neno Belan s novim singlom “Sanjaj”. Novo ime u prvih 40 je također Osječanka Ruža Janjiš, pobjednica posljednje sezone showa “The Voice” sa svojim prvim singlom “Neke dane”.

Tjedan je obilježilo i čak osam povratak na listu, Nikolina Tomljanović i Sandro Bastiančić s “Bit će sve u redu”, Igor Delač “Samo ljubav”, O.S.D.S. “Sami protiv svijeta”, Severina, Goran Karan, Danijela Martinović i Giuliano “Manta me ljubav”, grupa The A! s “Divan sunčan dan”, Crvena Jabuka feat. Klapa Puntamika s “Mala moja Dalmatinko”, ET s “Ako možeš, oprosti” te Jasmin Stavros & Barabe sa zajedničkim hitom “Kraljevi zabave”.

Nina drži prva mjesta i u Slavoniji i Zagorju, Oliver & Gibonni u središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu, a Neno Belan u Dalmaciji te Istri i Primorju. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.

Na listu se vratio i Igor Delač s pjesmom “Samo ljubav”

Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike