Regija
14.DIVLJA VATERPOLO LIGA U VINKOVCIMA

Pobjednik ekipa ''Robert Štrk United''
Objavljeno 21. kolovoza, 2016.

VINKOVCI - Barakude s vinkovačke Banje i ove godine su se okupile na 14. Divljoj ligi koju je odlično organizirao Vaterpolo klub Vinkovci uz potporu Vinkovačkog plivačkog kluba, te nezaobilaznog Ivana Marića koji je dao veliki obol u organizaciji same lige.

Zlatko Markasović-Sova danas bi bio sretan jer su se ponovo okupili vaterpolisti na Banji u Vinkovcima u okviru Divlje lige, kojoj je on bio začetnik, ostaje samo uspomena na velikog čovjeka Vinkovačkog plivačkog kluba.

U prvom polufinalu ekipa ''Wikipolisti'' pobijedila je ekipu Vinkovačkog plivačkog kluba sa 10:4, gdje moramo istaknuti da su sa ekipu ''Wikipolisti'' igrale dvije djevojke Sarah Jerkić i Tonka Kovačević.U drugom polufinalu igrale su ekipe ''Robert Štrk United'' i ekipa ''Šubi Dubi'', a vidjeli smo odličnu igru Filipa Nađa iz ekipe ''Robert Štrk United'' koji je zabio pet pogodaka od ukupno 10, koliko je završilo u mreži ekipe ''Šubi Dubi''.Na kraju je bilo 10:4 za ekipu ''Robert Štrk United'' koja je se plasirala u finale lige.

Nakon polufinalnih susreta sve je bilo spremno za veliko finale između ekipa ''Robert Štrk United'' i ''Wikipolisti''.Kao i u polufinalu vidjeli smo odličnu igru Filipa Nađa koji je bio nepremostiva prepreka za ''Wikipoliste'', te je na kraju zabio četiri pogotka.U prvoj četvrtini bilo je 4:0 za ''Robert Štrk United'', druga je također otišla na stranu ekipe ''Robert Štrk United'' sa 4:2.Kako je susret odmicao ekipa ''Wikipolisti'' bila je sve bolja, te je treća četvrtina završila sa 2:1, no u zadnjoj četvrtini ''Wikipolisti'' su zaigrali najbolje i dobili zadnju četvrtinu sa 2:3, no to nije bilo dostatno da se ugrozi odlična ekipa ''Robert Štrk United'' koja je na kraju slavila sa ukupnih 12:6.

U susretu za 3.mjesto ekipa ''Šubi Dubi'' pobijedila je Vinkovački plivački klub sa 12:8, te je na kraju ovogodišnje 14.Divlje vaterpolo lige prvo mjesto osvojila ekipa ''Robet Štrk United'', drugo mjesto osvojila je ekipa ''Wikipolosti'', treći su bili ''Šubi Dubi'', dok je četvrto mjesto osvojila ekipa Vinkovačkog plivačkog kluba.

Pobjednička ekipa ''Robert Štrk United'' igrala je u sastavu: Igor Đuroković, Luka Markasović, Ivan Grgoković, Ivan Gajčević, Robert Štrk, Pavao Borković, Filip Nađ, Dražen Korpar, Josip Gajčević, Filip Kelava. Mario Kokaj

Možda ste propustili...

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike