Mozaik
KVIZ “PET NA PET”

Krenule prijave i uveden tjedni jackpot od 50.000 kuna!
Objavljeno 22. kolovoza, 2016.

Jedan od najpopularnijih kvizova, “Pet na pet”, hrvatska verzija Family Freuda, i ove sezone traži nove natjecatelje koji će svojim odgovorima i dosjetkama zabaviti cijelu zemlju. A dobre zabave neće nedostajati uz već poznato lice ovog zabavnog kviza – voditelja Davora Dretara. U kviz se uvodi i jedan novitet – tjedni jackpot u iznosu od 50.000 kuna. Već pet sezona zaredom gledatelji su uživali u opuštenom kvizu natjecateljskog duha i humorističnog karaktera. Kao što je već poznato, dva tima sastavljena od pet kandidata moraju biti dosjetljivi prilikom odgovaranja na jednostavna i zabavna pitanja i pogoditi odgovore koje je ponudio najveći broj od stotinu ispitanih stanovnika Hrvatske. Želja za pobjedom ove će sezone biti još veća jer će svakog tjedna tim koji bude najbolji i ostvari sve pobjede kroz pet emisija za nagradu osvojiti jackpot od 50.000 kuna.

Kandidate i gledatelje i u ovoj će sezoni nasmijavati nezaobilazni Davor Dretar Drele, koji za šestu sezonu priprema razne novitete. Osim što će u studiju ugostiti mnoge poznate osobe, Drele će, kako kaže, uvesti još više 'stand up' komedije kako bi svaku sezonu bio što originalniji te time iznova zabavio natjecatelje i publiku. Također, u ovoj sezoni očekuje nas i petstota epizoda kviza “Pet na pet” za koju, Drele priznaje, priprema mnoga iznenađenja i sigurnu zabavu.

- Cijelo ljeto su me ljudi zaustavljali na ulici i ispitivali me kad kreće nova sezona i kada se i kako mogu prijaviti u kviz. S obzirom na interes, ove će sezone konkurencija biti jača nego ikad, stoga poručujem svima koji će se prijaviti da se ozbiljno pripreme - kazao je Drele.

Ako mislite da ste vi prava osoba za ovaj kviz, skupite ekipu i sudjelujte u šestoj po redu sezoni kviza “Pet na pet”. Prijaviti se možete na broj telefona 060 505 500 (cijena poziva je 3,49 kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilnu mrežu), ili na web stranici www.petnapet.rtl.hr. Sretno! T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike