Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U OSIJEKU

Polukružno se okretao
i presjekao put skuteru
Objavljeno 20. kolovoza, 2016.

OSIJEK

Pedesetosmogodišnji motociklist lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer nešto prije 8 sati na križanju Vukovarske i Zagrebačke ulice.

Kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske, 37-godišnji vozač Škode Octavie varaždinskih registracija, polukružno se okretao na Vukovarskoj ulici. U tom trenutku na njega je motociklom naletio 58-godišnjak. “Protiv vozača automobila slijedi prekršajna prijava”, doznajemo od Vesne Žnidarić Bolarić iz PU osječko-baranjske. Za vrijeme policijskog očevida, promet frekventnom Vukovarskom ulicom bio je otežan, a policajci su naizmjenično propuštali vozila u oba smjera. Kako je asfalt bio pun razbijenih dijelova automobila i skutera, nadležne službe su ga poslije odvoženja vozila očistile.

Dan ranije, u četvrtak, oko 17.40 sati, u prometnoj nesreći na cesti Vinkovci - Jarmina teško je ozlijeđen 13-godišnjak.

- Nesreća se dogodila kada je 13-godišnjak iz Jarmine upravljao biciklom, krećući se cestom iz smjera Vinkovaca u smjeru Jarmine. U jednom trenutku skrenuo je ulijevo, bez prethodne provjere može li to učiniti na siguran način te je došlo do udara BMW-a, vinkovačkih registracijskih oznaka, koji se u istom smjeru kretao iza biciklista, u lijevu bočnu stranu bicikla. Zbog pada na kolnik 13-godišnjak je teže ozlijeđen. Vozač automobila, 26-godišnjak iz Jarmine, u prometnoj nesreći nije ozlijeđen - doznajemo od Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Sandra LACIĆ
PIJAN MAZDOM UDARIO U TERENAC

U Bolničkoj ulici u Pakracu, u četvrtak oko 23.10 sati, 24-godišnji vozač, pod utjecajem 1,67 promila alkohola u krvi, uključujući se u promet s parkirališta zadnjim je dijelom vozila udario u prednji dio parkiranog Land Rovera 23-godišnjaka. Nakon sudara 24-godišnjak je pobjegao, no potom je na Trgu dr. Ivana Šretera zbog neprilagođene brzine udario u betonske rubnjake, nakon čega je vozilo parkirao na Trgu 76. bataljuna, gdje su ga zatekli policajci.

neoprez

NESREĆU JE SKRIVIO VOZAČ AUTA

Možda ste propustili...

ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Ukrajinac ubijen, još ne znaju kako

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

Najčitanije iz rubrike