TvObzor
21. SEZONA SERIJE “SIMPSONI”

Homer dobiva glavnu
ulogu u filmu, a Marge
postaje pravi seks simbol
Objavljeno 19. kolovoza, 2016.
Osim standardne postave, u 21. sezoni Springfield će posjetiti brojne hollywoodske zvijezde poput: Jonah Hilla, Setha Rogena, Anne Hathaway, Chrisa Martina i dr.

Planetarno popularna animirana TV serija “Simpsoni” tijekom višegodišnjeg emitiranja osvojila je desetke nagrada, uključujući i 23 Emmyja, 22 nagrade Annie i nagradu Peabody. Autor ovog animiranog klasika je američki crtač animiranih filmova i stripova Matt Groening. Serija je postala jedna od prvih velikih hitova televizijske kuće Fox, a uz to je i jedna od najuspješnijih televizijskih serija u povijesti. Prva epizoda 21. sezone serije “Simpsoni” prikazana je 19. kolovoza, a nadalje će se prikazivati od ponedjeljka do petka u 19 sati na FOX kanalu.

Obitelj Simpson prvi se put pojavila u formi kratke animacije u sklopu show-a Tracey Ullman i emitirana je 19. travnja 1987., a kao samostalna epizoda pod nazivom “The Simpsons roasting on an open fire” prvi puta je prikazana 1989. Simpsoni su danas jedna od najdugovječnijih animiranih tv serija, a prepoznati su i kao prave ikone pop – kulture. Ova satirična parodija američkog načina života, prikazuje cjelovitu američku kulturu i društvo, a redovito izruguju i satiriziraju osobe iz svijeta zabave i politike.

Radnja serije odvija se u imaginarnom američkom gradu Springfieldu, kojeg autor uspoređuje sa svojim rodnim gradom Portlandom u Oregonu gdje je i odrastao.

Ovu zabavnu obitelj čine originalni likovi koji na sebi svojstven način zabavljaju gledatelje diljem svijeta. Homer Simpson djelatnik je springfieldske nuklearne elektrane i vrlo nepraktičan u svakodnevnom životu, ali sa druge strane jebrižan otac svojoj djeci i suprug tipične američke kućanicekoja želi uzbudljiviji život – Marge Simpson. Njihova djeca su: Bart, Lisa i Maggie koji su potpuno drugačiji jedni od drugih, te svakodnevno upadaju u razne probleme.

U 21. sezoni, Homer dobiva glavnu ulogu nove filmske adaptacije popularnog stripa. Kako bi se doveo u formu za novu ulogu, Homer angažira poznatog trenera fitnessa Lylea McCarthyja (Seth Rogen), no to neće dugo trajati. Marge će postati pravi seks simbol nakon slikanja za kalendar. Iako će svi muškarci Springfielda poluditi za njom, posebice konzervativan kršćanin i njihov susjed Ned Flanders (Harry Shearer), to se nikako neće svidjeti Bartu...

Osim standardne postave, u 21. sezoni Springfield će posjetiti brojne hollywoodske zvijezde poput: Jonah Hilla, Setha Rogena, Anne Hathaway, Chrisa Martina i dr.

U glavnim ulogama: Dan Castellaneta kao Homer, Klaun Krusty, djed, Barney,gradonačelnik Quimby, Julie Kavner kao Marge, Patty i Selma, Nancy Cartwright kao Bart, Nelson i Ralph Wiggum, Yeardley Smith kao Lisa, Hank Azaria kao Moe, Apu šef policije Wiggum, profesor Frink, te Harry Shearer kao G. Burns, Smithers, Ned Flanders, ravnatelj Skinner. N.Vekić

OD PONEDJELJKA DO PETKA

U 19 SATI NA FOX KANALU

Najčitanije iz rubrike