Sport
20.SPORTSKE IGRE MLADIH

Brodski malonogometaši osvojili dva srebra
Objavljeno 18. kolovoza, 2016.

SPLIT - Za kraj Državne završnice 20. Sportskih igara mladih u Splitu ostavljen je mali nogomet ''Coca-Cola Cup'' u kategoriji 1998. i mlađi te u kategoriji 2001. i mlađi. Slavonija ima opet razloga za slavlje jer su osvojena dva srebra i oba putuju u Slavonski Brod.

U kategoriji 2001. i mlađi u prvom polufinalu igrali su El Classico 2 (Sveta Nedelja) i momčad SB 01/02 iz Slavonskog Broda. U odličnoj utakmici Brođani su pobijedili sa 2:1 i plasirali se u finale turnira. U drugom polufinalu momčad Siska pobijedila je momčad Skalice 1950 Split sa visokih 6:0. U susretu za 3. mjesto momčad El Classico 2 iz Svete Nedelje pobijedila je ekipu Skalice 1950 Split sa 3:2. Nakon utakmice za 3.mjesto sve je bilo spremno za veliko finale između momčadi SB 01/02 Slavonski Brod i momčadi Siska. U regularnom dijelu susreta nije bilo pogodaka, no boljim izvođenjem penala slavila je ekipa Siska sa 3:2 i osvojila prvo mjesto.

U kategoriji 1998. i mlađi u prvom polufinalu momčad Auto škola ''Put'' Slavonski Brod pobijedila je momčad West Petrinja sa 2:0, dok je u drugom polufinalu momčad Elita Dubrovnik sa 4:2 nadigrala momčad Veruda Pula.Puno pogodaka vidjeli smo u susretu za 3. mjesto gdje je momčad Veruda Pula sa visokih 9:4 nadigrala momčad West Petrinja. Finalni ogled između Elite Dubrovnik i momčadi Auto škola ''Put'' Slavonski Brod bila je prava poslastica za sve poklonike malog nogometa.Na kraju je momčad Elita Dubrovnik sa 2:1 pobijedila Auto školu ''Put'' iz Slavonskog Broda i osvojila prvo mjesto.

Međunarodna završnica 20. Sportskih igara mladih igra se od 22. do 26. kolovoza u Splitu, gdje Slavonija ima mnogo sportaša u borbi za nova odličja.Mario Kokaj

Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike