Sport
PREDSJEDNIK UPRAVE NK OSIJEK O SPONZORU, STADIONU, POJAČANJIMA...

Meštrović: Čekamo predračun za rušenje Gradskog vrta
Objavljeno 2. kolovoza, 2016.

Predsjednik Uprave NK Osijek Ivan Meštrović uoči susreta s Rijekom još se jednom poželio obratiti javnosti. Naime, u jednom prijašnjem izlasku pred medije obećao je kako će se početkom kolovoza znati sve važne odluke kada su u pitanju generalni sponzor i sudbina stadiona u Gradskom vrtu. Početak kolovoza je tu pa Meštrović nije želio navijače ostaviti u magli.

- Prije nekoliko tjedana obećao sam javnosti otkriti naše planove oko stadiona i predstaviti glavnog sponzora kluba. Sada se približilo vrijeme ostvarivanja tih obećanja pa ne želim da ispadne kako se skrivam pred javnošću. U tjednu uoči susreta s Hajdukom izići ćemo s imenom generalnog sponzora te s konačnom odlukom o gradnji stadiona. Što se generalnog sponzora tiče, mogu samo reći da je čelni čovjek te tvrtke došao na utakmicu s Rijekom. Radi se o jakom inozemnom građevinskom poduzeću. Kada je u pitanju stadion, reći ću dvije stvari. Samo ispitivanje statike velike zapadne tribine stajalo je 700.000 kuna. To smo učinili i sad čekamo predračun za rušenje cijelog stadiona. To će biti iznos od nekoliko milijuna eura, ali, osobno, jedva čekam gradnju novog stadiona jer ovaj postojeći našim navijačima ne pruža zadovoljavajući komfor - rekao je Ivan Meštrović.

Prema tome gotovo će se sigurno ići u rušenje stadiona jer postojeća velika zapadna tribina ne bi mogla podnijeti nove zahvate (izgradnja krova, naslanjanje drugih tribina na nju, izgradnja dodatnih sadržaja nap.a.).

Dotaknuo se Meštrović i novog, striktnog režima kada su ulaznice u pitanju. One besplatne više - ne postoje.

- Ni za koga, pa ni za djelatnike kluba, besplatne ulaznice više ne postoje. Svi plaćamo ulaznice za svoje obitelji i prijatelje, počevši od mene. Iznimno mi je drago što vidim da smo uspjeli pokrenuti grad, da smo animirali naše navijače i to moramo čuvati.

Na kraju je prvi čovjek kluba progovorio i o igračkim pojačanjima.

- Još nismo završili posao na planu pojačavanja momčadi. “Kuha” se jedan napadač, ali ni to neće biti sve. Zapravo, otvoreni smo za dovođenje svakog igrača koji će nam biti pojačanje. Nećemo gomilati igrače jer nam se sad već mnogi nude. Idemo ciljano na popunjavanje pozicija koje su nam deficitarne - zaključio je predsjednik Uprave NK Osijek. D.Keler

Ivan Meštrović

predsjednik NK Osijek

Ni za koga, pa ni za djelatnike kluba, besplatne ulaznice više ne postoje. Svi plaćamo ulaznice za svoje obitelji i prijatelje, počevši od mene

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike