Osijek
DNEVNI BORAVAK ZA UMIROVLJENIKE

U petak otvorenje nove terase za umirovljenike
Objavljeno 28. srpnja, 2016.

Da je Dnevni boravak za umirovljenike, otvoren prije dvije godine, pun pogodak, pokazala je već prije želja za njegovim proširenjem. Tako su kraj bivšeg Končarova servisa u tijeku radovi na fizičkom odvajanju terase od prolaza prema Županijskoj ulici, kako je prije godinu dana i obećao gradonačelnik Ivan Vrkić.

Podsjetimo, na prošlogodišnjoj, prvoj, obljetnici otvorenja umirovljenici koji ondje provode svoje slobodno vrijeme zaželjeli su terasu, a gradonačelnik je potom obećao da će njihovu želju uskoro i realizirati. Godinu dana poslije, na svečanu obljetnicu druge godine Dnevnog boravka, terasa će biti svečano otvorena - tijekom Osječke ljetne noći ovoga petka.

- Veselimo se našoj novouređenoj terasi uz Dnevni boravak i sad ćemo imati puno više prostora te će biti ugodnije na otvorenom tijekom lijepih dana - poručio je Ištvan Harangozo, voditelj Dnevnog boravka. Inače, postoje naznake da bi se, osim fizičkog odvajanja od javnog prostora, terasa mogla i natkriti u skorije vrijeme, a što će svakako poslužiti za toplijih, ali i kišnih dana.

Inače, novouređenu će terasu oko 20 sati otvoriti gradonačelnik Ivan Vrkić, a bit će priređen i zanimljiv program, osvježenje za sudionike i živa glazba. Na otvorenje Aktivni umirovljenici Osijek pozivaju ne samo umirovljenike nego i sve druge građane. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike