Crna kronika
TRAGIČNA NESREĆA U BOŠNJACIMA

Muškarca usmrtio stroj za utovar stajskog gnoja
Objavljeno 28. srpnja, 2016.

Šezdesetjednogodišnji M.B. smrtno je stradao jučer prijepodne kada ga je, dok je obavljao poslove u dvorištu obiteljske kuće u Bošnjacima, prignječio traktorski priključak za utovar stajskog gnoja. Informaciju nam je potvrdio glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

Glasnogovornik o detaljima nije mogao dati više informacija, kazavši da je u tijeku očevid kojim će se utvrditi sve pojedinosti koje su dovele do nesretnog slučaja i pogibije mještanina Bošnjaka, prilikom utovara stajskog gnojiva u prikolicu.

Nesretni muškarac je, prema za sada dostupnim informacijama, stao između priključnog stroja i traktora, i u tom je trenu, pretpostavlja se, popustila hidraulika i došlo je do nezapamćene tragedije u kojoj je, nakon prignječenja, nesretnik na mjestu preminuo.

Na žalost, ovo nije prvi slučaj u Slavoniji u kojem je hidraulika traktora nekoga ubila. Krajem veljače poginuo je Zvonimir S. (26) iz Virovitice, kada ga je prignječila hidraulika dok je popravljao traktor. Vatrogasci su uspjeli maknuti traktor s nesretnog mladog čovjeka i pokušali ga reanimirati, no 26-godišnjak je preminuo. U rujnu 2013. godine Mato M. (53) iz Vetova kod Kutjeva poginuo je na svom radnom mjestu. Nastradao je u mjestu Ovčare u mehaničkoj radionici u krugu kutjevačkog kombinata dok je provjeravao zašto je hidraulična pumpa na traktoru prestala raditi. Kada se 53-godišnjak sagnuo, pumpa je odjednom proradila i nanijela mu smrtonosne ozljede glave.M.Lešić Omerović

TRAGEDIJA U OBITELJI

Bošnjačani su šokirani strašnom viješću o pogibiji svoga sumještanina kojega u selu znaju kao vrlo vrijednog i poštenog čovjeka. Pitaju se kakva to nesreća prati ovu obitelj i napominju da je nesretno stradali M.B. bio ujak jednog od mladića koji su se lani u vrijeme proslave Međunarodnog praznika rada nakon prevrtanja čamca utopili na izletištu Bošnjački vjerovi.

Možda ste propustili...

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike