Sport
RK NEXE NA OKUPU

Kordi: Naš cilj se zna - biti kao prethodne sezone
Objavljeno 26. srpnja, 2016.

Višestruki hrvatski rukometni viceprvak NEXE jučer je počeo pripreme za novu sezonu 2016./17. Uobičajeno okupljanje bilo je na igralištu NK-a FEŠK u Feričancima, u mjestu predsjednika kluba Josipa Ergovića. Igrače i stručni stožer, članove uprave kluba pozdravio je trener Zdenko Kordi, ispričavši pri tome opravdani izostanak predsjednika kluba, koji će se “ovih dana obratiti igračima i kazati im što su ciljevi, planovi, očekivanja.”

- Prije svega, pozdrav našim novim igračima Špileru i Lorgeru, s nama je i Domagoj Mrnjavčić iz druge momčadi. To je samo nastavak prakse pomlađivanja momčadi - kazao je Kordi kojemu će u radu nastaviti pomagati kondicijski trener Mirko Krolo, a pojačanje na klupi je i pomoćni trener Franjo Lelić.

Kordi je upoznao momčad s planom i programom priprema.

- Radit ćemo kombinirano vani i u dvorani, do početka prvenstva i susreta s PPD-om (6. rujna) imamo dogovoreno šest prijateljskih utakmica, tri u Norveškoj, dvije u Kanjiži i generalku u Szegedu (3. kolovoza). Regionalna liga osjetno je jača u odnosu na prethodnu sezonu, tu su dva slovenska kluba (Gorenje Velenje, Celje Pivovarna Laško), Izviđač Ljubuški (BiH) umjesto Borca, nema Vojvodine, Spartaka iz Srbije, a umjesto Maks Strumice vratio se Metalurg. Ostali su jaki Veszprem, PPD, Vardar, Meshkov i Tatran. Za sada deset ekipa, moguće da se još netko priključi. Naš cilj se zna - biti kao prethodne sezone, po mogućnosti napraviti i iskorak više - dodao je Kordi.

Na prozivku i trening odazvali su se: Saša Barišić-Jaman, Josip Božić-Pavletić, Toni Dundović, Albin Eter, Ante Gadža, Damir Haliković, Mirko Herceg, Matej Ivanković, Perica Lelić, Gregor Lorger, Marko Mrđenović, Domagoj Mrnjavčić, Mislav Nenadić, Tomislav Nuić, Marin Sakić, David Špiler, Ivan Sršen, Marin Vegar, Edi Vešligaj, Leo Vešligaj i Vedran Zrnić. S. Sobodić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike