Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U SULKOVCIMA

U sudaru ozlijeđeno dvoje djece
Objavljeno 25. srpnja, 2016.

SULKOVCI - Šest ljudi, od kojih dvoje djece u dobi od jedne i šest godina, ozlijeđeno je u dvije prometne nesreće koje su se dogodile u Požeštini protekloga vikenda.

Djeca su ozlijeđena u direktnom sudaru Volkswagena i Opela koji se dogodio u nedjelju oko 2.30 sati u Sulkovcima.

- Prometna nesreća dogodila se kada se 30-godišnja vozačica Volkswagena, austrijskih registracija, ulaskom u zavoj nije kretala sredinom obilježenog kolničkog traka te je prešla na trak namijenjen vozilima koja se kreću iz suprotnog smjera. Pri tome je prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio Opela, novogradiških registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 74-godišnjak - doznajemo od Nikoline Janković iz PU požeško-slavonske.

U sudaru je 74-godišnji vozač Opela teško ozlijeđen, dok su 30-godišnja vozačica i putnici starosti jednu, šest i 33 godine koji su se nalazili u njezinu Volkswagenu ozlijeđeni lakše. Protiv vozačice policija je podnijela kaznenu prijavu.

U drugoj nesreći, koja se dogodila u petak oko 23.35 sati u Ulici Stjepana Radića u Velikoj, nastradala je 20-godišnja vozačica Nissana, koja je sletjela autom s ceste i udarila u betonski most.S.Lacić

PRIKOLICOM SRUŠIO BICIKLISTICU

U petak je u prometnoj nesreći u Novoj Gradiški teže ozlijeđena 43-godišnja biciklistica s područja općine Cernik. Nesreća se dogodila na križanju Frankopanske i Psunjske ulice kada je 26-godišnji vozač tegljača s poluprikolicom počeo skretati u Psunjsku ulicu i pri tome središnjim dijelom skupa vozila koji se kretao zahvatio bicikl koji se kretao biciklističkim trakom Frankopanske ulice od sjevera prema jugu. Pri tome je biciklistica pala na asfalt, dok je bicikl ostao pod kotačima poluprikolice. Liječnička pomoć joj je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na liječenju.M.R.

Možda ste propustili...

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

Najčitanije iz rubrike