Mozaik
HR TOP 40

Ivan Zak u prvom tjednu do 5. mjesta
Objavljeno 25. srpnja, 2016.

Ivan Zak sa svojim novim ljetnim hitom “Meni se s tobom” već u prvom tjednu na top-listi HR top 40 našao se na visokoj, petoj poziciji. Spot za pjesmu sniman je na Bohinju, idiličnom slovenskom jezeru, a sam Ivan smatra kako će pjesma biti dostojan nasljednik njegova velikog prošlogodišnjeg hita “Pretjerujem”. Gledajući izvrsnu ulaznu poziciju na HR top 40, možemo se složiti da će tako i biti. Na samo jednu poziciju niže, na šesto mjesto, smjestio se još jedan novi ulaz, suradnja Mejaša i Crvene jabuke, pjesma “Noćima danima”. Uz spomenute, na listi su se ovoga tjedna našla još tri noviteta “Nasljednik” Jelene Rozge, Elemental i “Tijelo pamti” te Filip Dizdar s pjesmom “Daleko”.

Na broju jedan još uvijek nedodirljiva Nina Badrić s baladom “Dani i godine”, na drugom mjesto smjestila se Oliverova i Gibonnijeva “Sreća”, dok su treći Jinxi s “Jesmo li dobro?”. Nina dominira i u većini hrvatskih regija, na čelnim pozicijama nalazi se u Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorju te Istri i Primorju, “Sreća” je na broju jedan u Dalmaciji, a Jinxi u Gradu Zagrebu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.

Najčitanije iz rubrike