Regija
IGRE NA VODI NA BELIŠĆANSKOM BAZENU I IZBOR ZA MISS BAZENA

Najljepša Eleonora Balog, Belišćani pobjednici Igara
Objavljeno 23. srpnja, 2016.
Igre na vodi već su godinama jedan od najatraktivnijih ljetnih sadržaja na području Grada Belišća i Valpovštine

BELIŠĆE – Belišćanski bazen bio je u petak navečer domaćin jedne od najpopularnijih ljetnih manifestacija na području Belišća i Valpovštine - Igre na vodi 2016., koja je ove godine iznimno bila udružena s drugim po redu izborom za Miss bazena.
Sadržaj je to koji se održava u sklopu manifestacije „Mali grad – veliki ljetni doživljaj“,  a njegovi organizatori bili su Grad Belišće, Turistička zajednica grada Belišća i  Kombel d.o.o., uz suorganizaciju Zajednice športskih udruga grada Belišća i Klube pustolovnih sportova “Baraber Extreme Team” Belišće.


Igre na vodi koje su zbog lošeg vremena bile odgođene prošlog vikenda i prebačene na ovaj, okupile su 9 ekipa iz Belišća, Bistrinaca, Bocanjevaca, Gata, Gorice Valpovačke, Kitišanaca, Tiborjanaca, Veliškovaca i Vinogradaca koje su snage i vještine odmjeravale u četiri nesvakidašnje „vodene“ discipline koje su specijalno za ovu prigodu za njih kreirali članovi Kluba pustolovnih sportova “Baraber Extreme Team”. U napetom odmjeravanju snaga, najviše spretnosti i sreće pokazali su Belišćani koji su natjecanje završili na pobjedničkom postolju, na drugom mjestu plasirala se ekipa Bistrinaca, a treće mjesto zauzela je ekipa iz Tiborjanaca.

Za dodatnu dozu atraktivnosti na Igrama pobrinule su se djevojke – natjecateljice ovogodišnjeg drugog izbora za “Miss Bazena Belišće” kojih se prijavilo ukupno šest iz Belišća, Podravskih Podgajaca, Čepina, Donjeg Miholjca, Ladimirevaca i Zagreba. Njihov nastup i izlaske procjenjivao je Stručni ocjenjivački sud u sastavu Antonija Andrašek Barić, Ivana Nikolić, Kristijan Pavić, Livija Vinogradac i Davor Popović, koji su na kraju odlučili titulu Miss bazena Belišće 2016.godine dodijeliti Eleonori Balog, prva pratilja postala je Tena Lebinac, dok je titulu druge pratilje ponijela Anamarija Lovrenčić. Beta Sudar okitila se titulom Miss fotogeničnosti.

Uz bogatu gastro i eno ponude raznih domaćih izlagača, te pozdravnu riječ zamjenice gradonačelnika Ljerke Vučković, program je vodio Davor Dretar Drele, uz kojeg su atmosferu odličnom svirkom zagrijavali Tamburaški sastav “Lege” i članice plesne skupine “Babe bez kočnica” iz Belišća.
L.ANIČIĆ

Možda ste propustili...

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice kazne od 300 do 1300 €

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

Najčitanije iz rubrike