Regija
BIG BAND POD ZVIJEZDAMA

10 humanih godina Lions cluba Mihael
Objavljeno 22. srpnja, 2016.

DONJI MIHOLJAC - U povodu proslave 10. godišnjice humanitarnog rada Lions cluba Mihael Donji Miholjac, ispred dvorca Mailath održan je koncert poznatog orkestra Big band Požega.

Lions club Mihael osnovan je 2006. godine, a godišnjicu slave s 21 aktivnim članom. Osim što sudjeluje u svim aktivnostima, LC plaćanjem članarine te uz potporu i suradnju s drugim klubovima u humanitarnim aktivnostima, i sam organizira niz većih ili manjih akcija kojima prikuplja sredstva za pomoć potrebitima u zajednici (djeci, invalidima, starima, nemoćnima, siromašnima i dr.).

Od značajnijih akcija proteklih godina ističu se pomoć Društvu Naša djeca Donji Miholjac u organizaciji terapijskog jahanja, nabava invalidskih kolica, donacija terapijskog psa za pomoć u liječenju autističnog dječaka iz Donjeg Miholjca, akcije mjerenja šećera u krvi i krvnoga tlaka, “Bolnica za medvjediće” uz prodaju okvira za slike za pomoć u obnovi Dječjeg vrtića Pinokio, akcije “Kad se male ruke slože” - izrada uskrsnih i božićnih ukrasa u suradnji s OŠ “A. Harambašić” Donji Miholjac, volonterima i prijateljima kluba, te prikupljanje novca za kupnju prehrambenih proizvoda potrebitim obiteljima, različiti humanitarni koncerti, kazališne predstave, aukcije slika i dr. L.A.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike