Regija
DAN OPĆINE GUNJA

Bandić: Zajedno u nevolji - zajedno u dobru
Objavljeno 23. srpnja, 2016.

GUNJA - U povodu Dana Općine Gunja, koji se obilježava 25. srpnja, na Svetog Jakova apostola, jučer je održana svečana sjednica Općinskog vijeća, kojoj su nazočili Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Željko Cirba, zamjenik župana VSŽ, načelnici općina Drenovci, Babina Greda i Leklenik, predstavnici HCK i GDCK Županja, načelnik PP Vrbanja, vijećnici i drugi gosti.

- Ovo je druga sjednica poslije katastrofalne poplave. Vaša nazočnost najbolje oslikava koliko cijenite Gunju. Prigoda je ovo da vam zahvalimo za pomoć u saniranju šteta. Mi želimo boljitak na gospodarskom planu i zapošljavanju - kazao je predsjednik Vijeća Alen Džomba.

- Kad dođem u Vukovar i Knin, kažem: zajedno u ratu - zajedno u miru. Kada dođem u Gunju, onda: zajedno u nevolji - zajedno u dobru. Sretni smo bili kada su se ljudi vratili u svoje domove i da smo i mi tome nešto pridonijeli - rekao je Bandić.

Alen Džomba i načelnik općine Hrvoje Lucić uručili su Zlatni grb Općine Gunja za pomoć pri sanaciji posljedica katastrofe na području Gunje i doprinosu napretku Gunje Milanu Bandiću, gradonačelniku Zagreba, Petru Penavi iz HCK, Mariji Dugalić, ravnateljici GDCK Županja, Udruzi Hrvatska pomaže i Josipu Kruniću, umirovljenom profesoru. Svi su gosti posjetili Kulturni centar Gunja, čija je gradnja pri završetku.S.Bo.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike