Osijek
NOVE ATRAKCIJE NA COPACABANI

Kupači će krotiti krokodila i voditi bitke na gusarskom brodu
Objavljeno 22. srpnja, 2016.

Kopika se nakon olujnog nevremena i kišnog vikenda, a posljedice su bila takve da je jedan od ugostiteljskih hladnjaka završio u bazenu (!), vraća u puni ritam nastavka sezone kupanja.

Štoviše, za vikend se najavljuje cijeli niz aktivnosti. Za početak, u subotu prijepodne najavljen je brzopotezni turnir u šahu. Zanimljive su nagrade, sve odreda su kompleti ulaznica za Kopiku. Vraća se i akvarobika, a vijest koja će zasigurno razveseliti najmlađe posjetitelje je ta da su na Copacabanu stigli dugo najavljivani “napuhanci”. Tako će se u dječjem bazenu voditi borba za ukroćivanje močvarnog krokodila, dok će kupači u mješovitom bazenu upravljati gusarskim brodom.

Ako je više osoba za igru s loptom, vraćen je i teren za skliski nogomet koji je preobličen u ljudski stolni nogomet - umjesto figurica su ljudi... Otvoren je i veliki duboki okrugli bazen, u njega će biti vraćena piramida/santa leda za uspinjanje. U pripremi je i program učenja plivanja u malom bazenu uz instruktore koji će male posjetitelje učiti osnovama plivanja i ronjenja.

- I u nastavku ljeta naši posjetitelji mogu očekivati cijeli niz atrakcija, tako ćemo pokušati ponovno organizirati natjecanje u gađanju vodenim balonima, a imamo najavu jednog od sponzora za promotivnom podjelom više stotina lopti za napuhavanje - otkriva Stjepan Čuraj, direktor Športskih objekata. No, upozorava i na cijeli niz investicijskih zahvata na Kopiki koji se ne vide. To su izmjene dotrajalih bazenskih cijevi i ugrađivanje novih filtara sa svrhom kako bi se što više poboljšala kvaliteta vode za kupanje.

- A znatna sredstva uložili smo i u poboljšanje sustava razglasa - zaključuje Čuraj.

Dario KUŠTRO

5

kuna ulaznica je za djecu od 8 do 16 godina

8

kuna cijena je pojedinačne ulaznice za odrasle

I IGRE BEZ GRANICA

U prvom vikendu kolovoza planirano je održavanje Igara bez granica. Olimpijski bazen bit će ispunjen cijelim nizom prepreka koje će od natjecatelja tražiti spretnost i u vodi i na suhom.

Možda ste propustili...

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana