Regija
NOVA PANTURISTOVA USLUGA

Putnike obradovala besplatna kava i čaj
Objavljeno 21. srpnja, 2016.

ĐAKOVO

Na autobusnom kolodvoru u Đakovu, koji je u vlasništvu osječkog Panturista d.d. kao člana Arriva Deutsche Bahn grupacije, jučer su službeno predstavljene nove usluge tog javnog prijevoznika na Arriva Espress linijama Osijek - Zagreb - Osijek i IC Bus na liniji Vukovar - Sttutgart. Riječ je o besplatnoj usluzi za putnike - kavi i čaju, na spomenutim linijama u suradnji s tvrtkom Franck d.d. Tako je jučer na kolodvoru organiziran event, uz hostese, i prigodan štand. Nova usluga – besplatna okrjepa uz kavu i čaj te prigodni pokloni, naišla je na krajnje pozitivnu reakciju putnika.

Prema riječima voditeljice projekata pri Panturistu Lane Gubić Kučan, taj je prijevoznik u prosincu, a s ciljem nadgradnje svoje usluge, izradio pilot-projekt kojim je ugodno iznenadio putnike, a na temelju tadašnje krajnje pozitivne reakcije prije mjesec dana uveo je besplatne usluge za svoje putnike – kavu i čaj na spomenutim linijama.

– Riječ je o pet dnevnih polazaka iz Osijeka prema Zagrebu i iz Zagreba prema Osijeku te o međunarodnoj liniji Vukovar - Stuttgart. Panturist konstantno nadgrađuje svoje usluge, težeći poslovnoj izvrsnosti, što diktira i tržište. Naši putnici to i zaslužuju s obzirom na povjerenje koje su nam poklonili te tradiciju putovanja Panturistom - kaže Gubić Kučan.

Novom se uslugom pazilo na svaki detalj koji za svrhu ima što veće zadovoljstvo putnika uslugom Panturista – od predstavljanja vozača do komoditeta u busovima, počevši od većeg razmaka među sjedalima, besplatnog interneta, utičnica za napajanje mobitela i dr.

– Jer poslovni ljudi jesu naši korisnici, a vrijeme u putovanju žele iskoristiti za poslovne aktivnosti, što im mi spomenutim sadržajima i uslugama i omogućujemo - dodaje Gubić Kučan, koja je u ime Panturista izrazila zahvalnost Francku kao dobavljaču i partneru u ovom projektu. Usluga besplatne kave i čaja za putnike bit će trajna. S. Župan

Možda ste propustili...

9. OBRTNIČKO-GOSPODARSKI SAJAM

Predstavit će i kovački zanat

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

PREDSTAVIO POSLJEDNJI ROMAN

Miro Gavran u Donjem Miholjcu

Najčitanije iz rubrike