Mozaik
OSVJEŽENJE ZA VRUĆE DANE

Alka objavila kompilaciju “Croatian Summer”
Objavljeno 19. srpnja, 2016.

Vrući ljetni dani postali su neizbježna svakodnevica, a poznata kantautorica, jedinstvena i uvijek posebna Alka Vuica ima pravo rješenje kako se najbolje osvježiti. “Croatian Summer” u izdanju Hit Recordsa, naziv je nove ljetne kompilacije koju je Alka pripremila za svoju vjernu publiku, ali i začinila, te još više podignula temperaturu ovoga ljeta.

- To je zapravo kompilacija singlova koje sam objavila u posljednjih par godina, a koje sam poželjela sjediniti na zajedničkom nosaču zvuka. Kako sam nedavno promovirala i singl “Boje Croatije”, za koji ću uskoro snimiti spot u suradnji s mojom izdavačkom kućom Hit Records, odlučili smo da bi na jednoj kompilaciji mogli ujediniti desetak pjesama, među kojima je i “Ženska posada”, koja je stvarno veliki hit, pa proslogodišnji "Croatian Summer" u suradnji s grupom Karma, "Hitnu pomoć" i još mnoge druge - kazala je Alka.

Da je pred nama prava kompilacijska poslastica pokazuju upravo spomenuti hitovi, kojima svakako valja nadodati “Jednu ljubav pravu”, “Vatrene za Vatrene”, “Rundu daj”, ali i veliki hit “Laži me” ovaj put u malo drugačijem izdanju, koje je Alka otpjevala s Buki Skandalom.

- Ovo su sve ljetne, vesele pjesme, a za novu Alku morat ćete još malo pričekati - nadovezala se Alka. Ljubitelji njezinog stvaralačkog i glazbenog opusa kompilaciju “Croatian Summer” od jučer mogu potražiti u prodavaonicama nosača zvuka. T.K.

Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike