Regija
STREETBALL HUMANITARAC

Prikupljeno 10.000 kuna za Anitu Šokac
Objavljeno 19. srpnja, 2016.

SLATINA - Zbog hladnog i kišovitog vremena turnir u uličnoj košarci pod nazivom “Streetball humanitarac”, koji već tradicionalno organizira KUK – Klub urbane kulture Slatina, umjesto na betonskom igralištu Srednje škole Marka Marulića u subotu je održan u sportskoj dvorani OŠ Eugena Kumičića.

Osam ekipa natjecalo se u dvije skupine, a pobjedničke ekipe skupina odmjerile su snage u finalnom susretu. Mlada ekipa Caffe bara AR (Domagoj Grundler, Simon Matišić i Matej Čučković) bila je bolja od ekipe Mrake (Ivan Krakić, Marko Lah i Antonio Šarabok) i ponijela je titulu pobjednika turnira, a na treće mjesto plasirali su se Majstori (Vedran Škiljić, Mićo Ostojić, Dragan Ostojić i Miloš Cvjetković). Simon Matišić bio je najbolji u zakucavanju, a Domagoj Grundler u tricama, čime su potvrdili lanjski status pobjednika u tim disciplinama. Na turniru je igrala i hrvatska reprezentativka Sena Pavetić. Najboljim ekipama i pojedincima dodijeljeni su pehari i medalje.

Turnir je bio humanitarnog karaktera i sav prihod od kotizacije i donacija sponzora u iznosu od približno 10.000 kuna namijenjen je liječenju bolesne Slatinčanke Anite Šokac. P.Ž.

Možda ste propustili...

U BARANJU STIGLA JOŠ JEDNA NAGRADA

Baranjski bećarac je Simply the Best

UDRUGA STANARA ŠOKAČKIH STANOVA

Đeram: Skupština i druženje na stanu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

2

PRVA LOPTA ZA 20-AK DANA?

Čeka se licenca za umjetni travnjak na pomoćnom igralištu

3

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli