Osijek
FAST FOOD OPA KLOPA

Uz najjeftiniji burek u gradu, sada nude i palačinke za 4 kune
Objavljeno 18. srpnja, 2016.

Popularni fast food Opa klopa, smješten u Pejačevićevoj 2, u neposrednoj blizini konkatedrale, već više od godinu dana brojnim kupcima nudi ukusan burek i pizzu prema iznimno povoljnim cijenama. No, ponuda u kojoj prednjače tradicionalni bureci s mesom i sirom, ali i oni inovativni s okusom pizze i s čokoladom, nedavno je osvježena strojno pečenim palačinkama.

Naime, prema uzoru na više nego prihvatljivu cijenu bureka od pet kuna, za palačinke posjetitelji ovog fast fooda trebaju izdvojiti samo četiri kune.

- Opa klopa je dokaz da jeftino može biti i kvalitetno, stoga ne čudi brojnost kupaca - kaže nam vlasnik Anto Oršolić, ističući zadovoljstvo poslovanjem u prvoj godini postojanja fast fooda.

- Godišnjicu smo s kupcima proslavili akcijskom cijenom od tri i pol kune na sve proizvode, a red se protezao od ulaska u naš objekt sve do konkatedrale - pohvalio se Oršolić, dodajući kako bez odlične atmosfere i predanih radnika ništa ne bi bilo moguće.

Opa klopa trenutačno zapošljava osamero radnika, koji u rekordnom vremenu mogu napraviti i do 120 palačinki za gladne posjetitelje. M. Mandić

Možda ste propustili...

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

Najčitanije iz rubrike