Sport
FRANCUSKA:

Evra: Iritira me podcjenjivanje
Objavljeno 1. srpnja, 2016.

Francuzi ne žele upasti u žrvanj poput Engleza, koji su, kada su saznali da su za suparnika u osmini finala dobili Island, praktički već kovali planove za četvrtfinale. To im se očito obilo o glavu, pa je Francuzima prolaz Islanda očito bilo dovoljno upozorenje. Štoviše, Patrice Evra smatra kako je ovo Europsko prvenstvo dokaz da ne pobjeđuju uvijek najbolji.

- Moramo prestati s tim pričama. Da su na ovom prvenstvu pobijedili najbolji, onda bi Hrvatska bila europski prvak, a oni su se već vratili kući - rekao je nogometaš koji na posljednjim treninzima ima zaštitu na ruci s obzirom na to da je slomio prst.

Otkrio je što su mu govorili Englezi uoči osmine finala.

- Kada smo pobijedili Irsku, engleski novinari rekli su mi: 'Vidimo se u četvrtfinalu.' Osjećali su se kao da se Engleska već kvalificirala. Ljudi podcjenjuju slabije reprezentacije, i to me prilično iritira. Nikad ne smiješ podcijeniti svoga suparnika.

Francuzi su već gledali susrete Islanda. Očito ih shvaćaju ozbiljno.

- Igraju već četiri-pet godina zajedno. Govorimo o njihovim dugačkim loptama, ali itekako znaju sačuvati loptu. Već sam u Engleskoj igrao protiv nekolicine njihovih reprezentativaca. Definitivno ne smijemo upasti u njihovu zamku - zaključio je Evra. K.L.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike