Mozaik
PARTYLOOP OPEN AIR 2016 ŠODERICA

Među headlinerima i atraktivna
Miss Sunshine iz Osijeka
Objavljeno 30. lipnja, 2016.

Nadaleko poznati Partyloop Open Air nakon tri godine pauze vraća se na još atraktivniju lokaciju, samu obalu jezera Šoderica ispred kampa. Headlineri ovogodišnjeg spektakla su Stanny Abram iz Slovenije, atraktivna Miss Sunshine iz Osijeka te svima dobro znani Krnya iz Križevaca, čiji će nastup uživo na električnoj gitari začiniti Ferzzo.

Stanny Abram, slovenski producentski genije s više od 1100 objavljenih pjesama i šest albuma, okupljene će zabaviti tech-house glazbenim spektrom.

Nakon njega pred publiku dolazi Miss Sunshine, osječanka koja je svoju bogatu glazbenu karijeru započela 1997., a 2014. u španjolskoj Ibizi dobila je čast preuzimanja nagrade Dance Nation of the Year u ime Hrvatske. U glazbenom setu obuhvatit će varijante techna koje odišu njezinom osobnošću.

Zagrijavat ćemo se već u petak uz Krnyu, Maxoa i Liquid9 od 21 sat na istoj lokaciji.

Za posjetitelje Partyloopa cijena kampiranja je 20 kuna po osobi, uz gratis puštanje na zip-lineu u adrenalinskom parku, a svakog posjetitelja očekuje i popust od 25 posto na cijenu prolaska kroz cijeli adrenalinski park.(N.Vek.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike