Crna kronika
POTRAGE HGSS-A

Tijelo nestalog iz Bakića
policajci pronašli u Dravi,
za Višnjevčaninom traga HGSS
Objavljeno 29. lipnja, 2016.

SLATINA/OSIJEK

Mrtvo tijelo prošlog petka nestaloga Berislava Kojića (54) iz Bakića kod Slatine, u utorak su poslijepodne pronašli pripadnici pogranične policije u Dravi, nizvodno od vodne ispostave u Kapincima, na području tzv. Vrbovke.

Za nestalim Kojićem danima su tragali pripadnici HGSS-a Stanice Orahovica, HGSS-a Stanice Požega i potražni tim HGSS-a Stanice Osijek u suradnji s pripadnicima MUP-a PP Slatina i lokalnim vatrogasnim postrojbama. Pretraženo je šire područje oko sela Bakić, šume, ribnjaci, polja i makadamski putovi.

Od 24. lipnja traga se i za Alexandrom Poje (72) iz Višnjevca. U utorak ga je tražilo pet članova HGSS-a Stanice Osijek i jedan potražni tim. Pretražena su dva četvorna kilometra vrlo teškog terena s bujnom vegetacijom, kao i dio desne obale Drave. Kako doznajemo iz priopćenja Ane Wild iz osječkog HGSS-a, potraga će se nastaviti nakon analize i prikupljanja novih informacija.

Poje je nestao iz kuće u Višnjevcu, od kada za njim tragaju obitelj i policija. HGSS Stanica Osijek pozvana je u pomoć u potrazi u ponedjeljak poslijepodne. Tada je u potragu krenulo šest članova s potražnim psom. Pretražen je teren prema obali Drave i sama obala.P.Žarković/S.Lacić

Najčitanije iz rubrike