Crna kronika
TRAGIČNA NESREĆA

Poginuo u izravnom
sudaru s kombijem
Objavljeno 29. lipnja, 2016.

IVANKOVO

Pedesetsedmogodišnjak iz Starih Mikanovaca je poginuo, a dvije su osobe lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći u utorak oko 14 sati na cesti između Ivankova i Vođinaca.

Vozač automobila poginuo je u sudaru s kombijem.

- Nesreća se dogodila kada je 57-godišnjak iz Starih Mikanovaca, upravljajući automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, u obilaženju prešao na suprotnu stranu kolnika i vozilom udario u kombi vukovarskih registracija - doznajemo od Domagoja Džigumovića, glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske.

Vozač kombija (42) i 26-godišnjak koji je bio s njim u vozilu lakše su ozlijeđeni.

Na mjestu prometne nesreće očevid je obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u suradnji s vinkovačkim policajcima.

- S ciljem utvrđivanja svih relevantnih okolnosti prometne nesreće provest će se potrebni izvidi i daljnje dokazne radnje - navode u priopćenju vukovarskog Županijskog državnog odvjetništva.

Poginuli 57-godišnjak sedma je žrtva prometnica u Vukovarsko-srijemskoj županiji ove godine. Međutim, od 1. siječnja do 28. lipnja prošle godine u prometnim nesrećama na istom području poginulo je 11 osoba.

Iz policije pozivaju sve sudionike u prometu na dodatan oprez kako bi se izbjegle prometne nesreće s tragičnim posljedicama, kao što je ova u utorak, kada je, nažalost, naglo prestao još jedan ljudski život.

Sandra LACIĆ
TEŠKO OZLIJEĐEN VOZAČ

Jedna osoba teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u utorak oko 13.50 u Industrijskoj ulici u Požegi. Nesreća se dogodila kada je 29-godišnji vozač VW-a zagrebačkih registracija skretao ulijevo i oduzeo prednost 37-godišnjem vozaču Mercedesa, koji je, da bi izbjegao udar, vozilom skrenuo udesno na makadamsko proširenje. Došlo je do udara VW-a u Mercedes, koji je potom udario u betonski rubnjak, sletio na travnatu površinu, na kojoj je nastavio vožnju i udario u ormarić za struju u vlasništvu HEP-a. U nesreći je 37-godišnjak teško ozlijeđen.

crne brojke

OD POČETKA GODINE POGINULO JE SEDAM OSOBA

Možda ste propustili...

ŠVERCER ILEGALACA DAO OBJAŠNJENJE

Krijumčario Sirijce zbog nadgrobnog spomenika

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

Najčitanije iz rubrike