Osijek
HUMANITARNA PUSTOLOVINA

Lege krenuli na put
dug 1000 kilometara
Objavljeno 28. lipnja, 2016.
Šestorki će se na svakoj postaji pridružiti lokalni trkači i biciklisti

Vezani članci

HUMANITARNA PUSTOLOVINA LEGE ZA DJECU SUPERJUNAKE

Oni će trčati i voziti 1000 kilometara, na nama je samo uplatiti donaciju!

Biciklisti Ivica Lenard i Igor Toman, maratonci Dražen Ćućić i Dragan Maloševac te vozači kombija (i logostika) Darko Zec i Igor Berecki u utorak su poslijepodne krenuli s osječkog Trga Ante Starčevića u humanitarnu pustolovinu dugu 1000 kilometra i 72 sata. Na svojem su putu u utorak prošli kroz Našice, Slatinu i Viroviticu. Za srijedu su predviđeni Bjelovar, Zagreb, Karlovac i Delnice, za četvrtak Crikvenica, Zadar i Šibenik, a sve će završiti u petak prolaskom kroz Split, Omiš, Makarsku, Ploče, Neum i Dubrovnik.

Ivica i Igor bickilirat će svih tisuću kilometara (po nekoliko sati u komadu), a maratonci Dražen i Dragan trčat će ispred gradova i kroz gradove na svojoj ruti, ukupno duljinu od otprilike tri maratona u tri dana! Na tom će im putu pomoć i logistiku pružati Darko i Igor, vozeći kombi i sve potrepštine.

Akciju Lege za djecu superjunake pokrenula je udruga Hrvatski dragovoljac, u okviru inicijative Veliki za male. Šestorki će se na svakoj postaji pridružiti lokalni trkači i biciklisti, koji će i na taj način, osim donacijom, pridonijeti humanitarnoj akciji. Račun humanitarne akcije (HR7225000091101419602 - Za djecu superjunake) otvoren je za sve uplate, dakle, pridružite se svojom donacijom bez obzira na iznos. O tome koji će medicinski uređaji biti kupljeni za Kliniku za pedijatriju KBC-a Osijek odlučit će se nakon što se vidi koliki će iznos biti prikupljen. I. Rab Guljaš

Možda ste propustili...

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike