Crna kronika
NESTAO BEZ TRAGA U BAKIĆU

Berislav Kojić (54) nestao u noćnim satima, najvjerojatnije se od kuće odvezao biciklom
Objavljeno 28. lipnja, 2016.

SLATINA - U srijedu, 22. lipnja, nestao je 54-godišnji Berislav Kojić iz slatinskoga prigradskog naselja Bakića. On je oko 23.30 sati otišao iz obiteljske kuće u nepoznatom smjeru, bez osobnih dokumenata i mobitela.

Ukućani su navodno gledali nogometnu utakmicu, poslije koje je Berislav ostao gledati televizijski program. Nitko ne zna kamo je mogao otići, a budući da nisu našli bicikl, logično su zaključili da je otišao biciklom. Mjere traganja policije, članova HGSS-a i mještana Bakića ostale su zasad bez rezultata, premda je pretražena šira okolica mjesta. U potrazi su sudjelovali pripadnici HGSS Stanice Orahovica, HGSS Stanice Požega i potražni tim HGSS Stanice Osijek u suradnji sa slatinskim policajcima i lokalnim vatrogasnim postrojbama. Pretraženi su šume, ribnjaci, polja i makadamski putevi.

Neslužbeno doznajemo da nedavno umirovljeni Berislav Kojić 18 godina složno živi s nevjenčanom suprugom, njenim sinom i roditeljima. Ukućani imaju samo riječi pohvale za njega i od njegova nestanka proživljavaju teške trenutke.

Prema policijskoj evidenciji nestalih osoba, Berislav Kojić rođen je u Čađavici 19. siječnja 1962. godine, a živi u Bakiću, Vladimira Nazora 14. Visok je oko 180 centimetara, sjedokos je i slabije tjelesne građe.

Mole se građani da eventualne obavijesti o nestalom jave najbližoj policijskoj postaji ili telefonom na broj 192. Profil nestalog Bakićana može se pogledati u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na internetskoj adresi www.nestali.hr. Isto tako, informacije o njemu mogu se dostaviti i preko e-mail adrese: nestali@nestali.hr.P.Žarković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike