Sport
HUMANE ZVIJEZDE HRVATSKE U ĐAKOVU

Stota utakmica humanitaraca
Objavljeno 27. lipnja, 2016.

U srijedu, 29. lipnja, u 18 sati na igralištu Đakovu bit će odigrana humanitarna nogometna utakmica đakovačkih veterana i Humanih zvijezda Hrvatske okupljenih u istoimenu udrugu. Na 100. utakmicu Humanih zvijezda Hrvatske zaigrat će Vlaović, Žitnjak, Bičanić, Strupar, Babić, Krpan, Mužek, Stanić, Rukavina, Jukić, Živković, Labak, Špehar..., a prihod je namijenjen gradskom Fondu za dječji osmijeh.

- Stota utakmica poklopila se s održavanjem 50. Đakovačkih vezova i taj je humanitarno-sportski događaj već nekoliko godina dio programa te smotre - rekao je gradonačelnik Zoran Vinković.

– Šesti smo put u Đakovu, od 2003. godine vođeni smo idejom da pomažemo djeci s poteškoćama u razvoju i djeci bez adekvatne roditeljske skrbi - dodao je predsjednik udruge Humane zvijezde Hrvatske Branko Tušek. Uz najavu čitave plejade poznatih nogometnih imena iz Zagreba, Osijeka, Đakova…, kao i dolaska predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora i jednog od osnivača ove udruge Zlatka Mateše, najavljen je i nastup glumca Slavena Knezovića, pjevača Lea, voditelja i zabavljača Dreleta... Zadovoljstvo zbog 100. utakmice u Đakovu, u vrijeme 50. izdanja Vezova, izrazio je i Miroslav Žitnjak, dok je Antun Labak pozvao navijače i sve ljubitelje nogometa da se pridruže ovom humanitarno-sportskom događaju. Gradonačelnik Đakova Zoran Vinković od Humanih zvijezda na dar je dobio dres s njegovim imenom i znakovitim brojem – 007. S.Ž.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike