Crna kronika
TRAŽI SE ALEXANDAR POJE

Nestao s obiteljskog okupljanja
Objavljeno 27. lipnja, 2016.

VIŠNJEVAC

Obiteljsko okupljanje u dvorištu obitelji Poje iz Višnjevca u petak, 24. lipnja, u poslijepodnevnim satima, oko 17 sati, pretvorilo se u dramu na koju do danas obitelj nema odgovor. Sedamdesetdvogodišnji Alexandar (Saša) Poje odjednom je ustao i izišao iz kuće s adrese Vladimira Nazora 32 i do danas o njemu nema nikakvih informacija!

- U dvorištu je sjedio sa mnom i mojim suprugom, a djeca su se kupala u bazenu. Tata je razgovarao s nama i odjednom se ustao i izišao, a kad se nakon sat vremena nije vratio, počeli smo potragu za njim, no nismo ga uspjeli pronaći. Moj brat živi pet kuća dalje, ujak također i mislili smo najprije da je otišao k njima, kako je i običavao. Čak smo pomislili da je u obližnjoj prodavaonici, no shvatili smo ubrzo da se nešto čudno događa i počeli ga tražiti, no bez uspjeha - ispričala je kći Vlasta Stubičar, koja je ubrzo cijeli Višnjevac, Josipovac, ali i Retfalu oblijepila plakatima o nestalom ocu. U potragu su se uključili i lovci, a obitelj je zajedno s prijateljima pročešljala obližnji Pamas, no za sada Saši Poji nema ni traga.

Nestali je samostalno obavljao poslove, odlazio sam liječniku ili u šetnju. Nikada se nije dogodilo da izbiva duže od sat vremena, što je obitelji bio signal za uzbunu.

Marija MIHELIĆ
Jeste li ga vidjeli?

Nestali Saša Poje visok je oko 170 cm, ima 70-ak kg. Sijede je kose, kratko ošišan i obrijan, a na sebi je u trenutku nestanka imao bijelu reklamnu majicu T-Com-a (Volim nogomet) i kratke svjetlosmeđe hlače. Na nogama je imao kućne karirane platnene papuče s tvrdim potplatom. Sa sobom je imao novčanik, dokumente i osobnu iskaznicu. Ako imate kakvih informacija, možete nazvati na brojeve 031/373-730, 098/240-327 ili 098/905-8458.

potraga

NESTALOGA OBITELJ TRAŽI ČETIRI DANA

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike