Autoglas
NOVI SUV PEUGEOT 2008 STIGAO JE NA HRVATSKO TRŽIŠTE

Voziti ga užitak je koji izaziva ovisnost
Objavljeno 28. lipnja, 2016.

Peugeot 2008 pojavio se na sceni 2013. godine s vrlo uvjerljivim odlikama - klijenti su hvalili njegovu eleganciju i iznimna vozna svojstva. Proizvodnja se neprestano povećavala, sve do brojke od 585 tisuća primjeraka u svijetu. U Europi taj uspjeh odražava vodeće mjesto u segmentu koje postojano drži otkad je lansiran.

Kako bi pridonio tom uspjehu, Peugeot 2008 poprima još naglašeniji SUV dizajn koji odlikuju snaga i zavodljivost. Njegove obloge blatobrana, okomito postavljena prednja maska i zaštitne obloge odbojnika dočaravaju robusnost koja uspješno svladava svakodnevicu.

Zahvaljujući sustavu prilagođenog prianjanja Grip Control, 2008 je svestran i prilagodljiv svakom terenu. Uz taj sustav nude se i cjelogodišnje gume Mud&Snow. Uzorna vozna svojstva postignuta su u svim izvedbama. Motori Euro6 pružaju izniman užitak u vožnji, a pritom su i učinkoviti. Povrh paketa opreme Access, Active i Allure uveden je i paket GT Line. Taj novi paket nudi uglađen i sportski ugođaj uz crveno-crni stil.

Peugeot je pripremio vrhunsku ponudu financiranja za ovaj novi SUV do kraja srpnja. Atraktivna ponuda odnosi se na financiranje preko financijskog leasinga u suradnji s Peugeot financiranjem.

Ovaj novi SUV ima snažnu osobnost koja rasplamsava želju za odlaskom u pustolovinu. Na svim vrstama ceste njegov inovativni prednji kraj poprima moćan izraz. U sredini rešetke s reljefnim oblicima na robusnoj okomitoj prednjoj maski nalazi se znak lava. Obrub maske pravilnog i glatkog dizajna izbočen je na spoju s vodoravnim poklopcem motora za fluidan i dinamičan oblik.

Ta se izbočena linija nastavlja na krov i ističe profil naglašen ukrasnom letvicom iznad vrata. Ta letvica, iznad koje se nalaze krovni nosači, postavljena je točno iznad stražnjih sjedala i ističe se kao ekskluzivan ukras. Ugrađena u karoseriju, izgleda kao da je izrezbarena u metalu i na nju se nastavlja spojler.

Vrata prtljažnika protežu se do niskog utovarnog praga od samo 60 cm i do stražnjeg odbojnika. Taj odbojnik dio je čvrstog crnog zaštitnog pojasa koji opasuje Peugeot 2008. Kako bi se zaštitila karoserija, taj pojas povezuje prednje i stražnje odbojnike sa zaštitnim oblogama preko obloga blatobrana i donjeg dijela karoserije.

Precizne linije i konture karoserije naglašene su novim bojama, crvenom Ultimate, po uzoru na 308 GTi, i zelenom Emerald Crystal. U gami se stoga nudi devet boja, od kojih je pet metaliziranih, a dvije su nemetalik boje i dvije metalik boje s efektom.

Kabina, koja je jedinstvena u segmentu SUV vozila u tren oka zavodi svojom vrhunskom obradom i precizno prilagođenim elementima. Tehnološki napredno i uglađeno ambijentalno osvjetljenje otkriva bogate materijale ugodne na dodir. Kabina se može opremiti upravljačem presvučenim kožom s istaknutim šavovima, u skladu s navlakom ručice mjenjača, ručnom kočnicom i naslonima za ruke na prednjim vratima.

Gama benzinskih motora na 2008 obuhvaća tri motora, a gama dizelskih motora obuhvaća šest motora s emisijom CO2 manjom od 100 g/km. Zaključno, Peugeot 2008 ističe se u segmentu kompaktnih SUV vozila. Zavodi svojom ekskluzivnom moći da poveže robusnost i profinjenost - voziti ga užitak je koji izaziva ovisnost.D.Kuštro

POSEBNA AKCIJSKA PONUDA

Posebna akcijska ponuda po modelu 33-33-33 posto traje 24 mjeseca uz fiksnu godišnju kamatnu stopu u kunama od nula posto, a dodatna pogodnost za kupce su i četiri godine jamstva. U ponudi je s benzinskim 1.2 PureTech 82 i 110 te dizelskim 1.6 BlueHDi 75, 100 i 120 S&S motorima. Početna cijena benzinske izvedbe za novi Peugeot 2008 Access 1,2 PureTech 82 je 116.292 kn, dok je početna cijena dizelske izvedbe novog Peugeot 2008 Acccess BlueHDi od 124.583 kn.

Možda ste propustili...

TALIJANSKA POLICIJA POHVALILA SE SA NOVIM "KONJEM U SVOJOJ ERGELI"

Lamborghini Urus za policajce