Regija
POČELA MANIFESTACIJA

Danas na Rezovima nastupa Elemental
Objavljeno 24. lipnja, 2016.

ĐAKOVO

Na đakovačkom Korzu preksinoć su otvoreni 7. Đakovačkih rezovi. Pokrovitelji manifestacije su Hrvatski audiovizualni centar, Hrvatska zajednica tehničke kulture, Grad Đakovo i Auto Zubak. Medijski pokrovitelj Rezova je portal Drum.hr. Publiku je na otvaranju dočekala filmska glazba u izvedbi Puhačkog orkestra DVD-a Đakovo, nakon čega je uslijedila u 21 sat projekcija poznatih Đakovačkih kronika.

Na otvaranju je govorila predsjednica Rezova Sanja Bježančević, istaknuvši kako se ovom manifestacijom obilježava 40. godišnjica Etno film festivala Srce Slavonije, 50. obljetnica Đakovačkih vezova, 65. obljetnica FKK Đakovo i 70. obljetnica Hrvatske zajednice tehničke kulture. Publici se u ime Puhačkog orkestra DVD-a obratio Tomislav Kruljac, zahvalivši na pozivu za sudjelovanje, a manifestaciju je otvorio zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić.

Program je nastavljen jučer na gradskom Korzu filmskom radionicom za djecu Dječjeg vrtića Đakovo, Dječjeg vrtića Sunčev sjaj Nazaret i Dječjeg vrtića Zvrk, a nastavio se u đakovačkom kinu kazališnom predstavom Branka Mihaljevića “Vesela avlija”, u izvedbi Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka. Prikazane su i tri projekcije Etno film festivala Srce Slavonije. U večernjim satima priređena je premijera reportažnog i animiranog uratka nastalih na radionicama EDIT COMICS u OŠ V. Nazora Đakovo, te četvrta projekcija EFF Srce Slavonije.

Sadržaji su besplatni za sve posjetitelje, a večeras ih očekuje nastup popularne grupe Elemental, u 23 sata, u Vezovskom šatoru.M.Muškić

Možda ste propustili...

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

Najčitanije iz rubrike