TvObzor
ČETVRTA SEZONA SERIJE “VRAŠKE SLUŠKINJE”

U vrtlogu obiteljskih trzavica, zabranjenih ljubavi, ubojstava i tajni
Objavljeno 24. lipnja, 2016.
Serija se temelji na sapunci “Ellas son la Alegría del Hogar”, ali i na “Kućanicama”

Četvrta sezona američke televizijske serije “Vraške sluškinje”, autora Marca Cherryja (“Kućanice”), premijerno je prikazana 20. lipnja, a nadalje se emirita ponedjeljkom u 22 sata na kanalu FOX life.

Serija je već od prve sezone privukla velik broj gledatelja te je bila nominirana za mnoge televizijske nagrade. Ana Ortiz, koja u seriji glumi atraktivnu Marisol Suarez, osvojila je 2014. prestižnu nagradu Imagen za najbolju glumicu. Listi poznatih producentskih imena pridružila se i hollywoodska glumica Eva Longoria, koja je jedan od izvršnih producenata serije, uz Larryja Shumanna, Paula McGuigana i drugih.

“Vraške sluškinje” je serija o pet latinoameričkih sluškinja koje rade za neke od najbogatijih i najpoznatijih obitelji na Beverly Hillsu, a istodobno pokušavaju ostvariti vlastite ambicije i snove.

Serija se temelji na popularnoj meksičkoj sapunci „Ellas son la Alegría del Hogar“, ali i na planetarno popularnoj seriji Marca Cherryja – “Kućanice”. Buran život sluškinja potpuno se mijenja kada saznaju da je njihova prijateljica Flora (Paula Garces) ubijena, a Eddie Suarez (Eddie Hassell) postane glavni osumnjičeni. Dramatičan kraj treće sezone nagovijestio je prekretnice u njihovim životima, na što neke od njih neće biti spremne...

Početak četvrte sezone obilježit će tragedija koja je zadesila Adriana (Tom Irwin), supruga sluškinje Evelyn. (Rebecca Wisocky). Kao i uvijek do sada, kada je jedna od sluškinja u nevolji, zaboravljaju se sve nesuglasice i problemi te postaju sestre koje će učiniti sve jedna za drugu...

U glavnim ulogama: Ana Ortiz kao Marisol Suarez, Dania Ramirez kao Rosie Westmore, Roselyn Sánchez kao Carmen Luna, Judy Reyes kao Zoila Diaz, Rebecca Wisocky kao Evelyn Powell, Tom Irwin kao Adrian Powell, Susan Lucci kao Genevieve Delatour i Grant Show kao Spence Westmore.(N.Vek.)

FOX LIFE

PONEDJELJKOM U 22 SATA

Najčitanije iz rubrike