Osijek
HRVATSKI DOM ČEPIN

Uredili veliku salu i daju je u najam
Objavljeno 23. lipnja, 2016.

Nakon što je od čepinskih vatrogasaca Općina Čepin preuzela brigu o Hrvatskom domu, obnovljeno je kompletno krovište, a potom i kompletna unutrašnjost.

- Velika je sala Hrvatskog doma godinama bila nedovoljno iskorištena te je bila prepuštena propadanju. Kako bismo to spriječili, na moj je prijedlog, a odlukom Općinskog vijeća, upravljanje dvoranom preuzela općinska uprava - kaže načelnik Dražen Tonkovac. Dodaje kako su vodili brigu da DVD Čepin ne bude zakinut u pravu korištenja sale za svoje potrebe, kao i članovi DVD-a.

- Sala je oličena, suvremeno je opremljena, a uređena je i kuhinjska sekcija, obnovili smo grijanje i klimatizaciju... Cijene smo formirali kako bi bile prihvatljive pa se tako, primjerice, za svadbe mještanima općine iznajmljuje za 2000 kuna, dok cijena za upotrebu kuhinje s inventarom iznosi 500 kuna. - kaže Tonkovac.

O tome za koje je prigode i za koga najam dvorane besplatan, ili koliko se naplaćuje, zainteresirani se mogu raspitati u sjedištu Općine Čepin. D. Pejić

Najčitanije iz rubrike