Mozaik
MAŽORETKINJE GRADA ILOKA

Proslavile svoj 14. rođendan velikim nastupom tri sastava
Objavljeno 23. lipnja, 2016.

Mažoretkinje grada Iloka proslavile su svoj 14. rođendan na najljepši mogući način - velikim nastupom, gdje su se predstavila tri sastava, i to onaj najmlađi, dječji sastav koji od milja vole zvati pilići, kadetski sastav te najstariji, juniorski sastav.

U programu su se predstavile koreografijom i defileom s ovogodišnjeg državnog prvenstva koje je bilo održano u Krku te ponekim drugim zanimljivim točkama.

- Djevojke se uistinu trude, naporno rade i daju sve od sebe, to se vidi na zajedno organiziranom i odlično odrađenom treningu. Drago mi je što sam dio njih jer su cure uistinu drage i zavoljele su jedna drugu, poput obitelji su. Proliveni znoj i suze samo su odraz vrlo uspješnih rezultata, ali moram vam priznati nije lako, no uz odličnu suradnju sve se uspije – istaknula je Zorica Groznica , predsjednica Mažoretkinja grada Iloka.

Zajedničkim snagama, voljom i zainteresiranošću, točno prije 14 godina, djevojke su odlučile učiniti nešto od sebe i uz pomoć palice učiniti svoj grad Ilok, grad vina i starina, ponosnim. Nastupale su na brojnim mjestima, kako u Hrvatskoj, tako i u drugim državama kao što su Francuska i Slovenija.

- Uvijek se odlično provedu, ali i ostvare odlične rezultate, no ono najvažnije u svemu tome jesu uspomene koje će pamtiti cijeloga života. Uljepšavaju svoj grad već punih 14 godina i daju mu onu posebnu notu. Aktivne su i sudjeluju na svim događajima koje grad organizira, bez njih to, jednostavno, ne bi bilo to. Vjerujem kako će se djevojke potruditi opstati koliko god je to moguće, jer velika je šteta u jednom tako prekrasnom gradu, smještenom na obroncima Fruške gore, izgubiti takvu vrijednost i ljepotu, kao i energiju tih cura koja se ne može opisati riječima - nadodala je za kraj Zorica Groznica. M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike