Dome slatki dome
DIZAJN

Drvena kućica u honka stilu
Objavljeno 23. lipnja, 2016.

Sve ono o čemu smo čitali u bajkama pretočeno je u stvarnost…

Drvena kućica građena u honka stilu u malom mjestu Mirkopolje, samo 60 km od Zagreba, jedno je sasvim jednostavno, no nadasve inspirativno mjesto za odmor. Svojim bajkovitim interijerom i eksterijerom predstavlja pravi bijeg od stvarnosti o kojem svi ponekad sanjamo. Daleko od svakodnevne gradske gužve, prometa, užurbanog načina života, idealno je mjesto za punjenje baterija u čarobnoj prirodi.

Ondje je sve ono o čemu smo čitali u bajkama pretočeno u stvarnost… Uz idilično okruženje prekrasnih šuma, vlastitog potoka te neposredne blizine rijeke Kupe, unutar okućnice, koja se prostire na više od 3000 m2, svoje su mjesto pronašli i voćnjak, uređene staze, vrt, dva platoa za ribolov te vlastito kupalište za osvježenje u vrućim ljetnim danima.

Predivne šume za pješačenje, golf-teren, biciklističke staze, vinske ceste – Vivodina i prelijepi slapovi i parkovi u Karlovcu samo su dio aktivnosti koje će zasigurno oduševiti sve posjetitelje, posebice one avanturističkog i znatiželjnog duha.

Mjesto je ovo koje slavi kvalitetu života, ekološku osviještenost i sjedinjenost uma, duha i tijela, gdje se moderna tehnologija i arhitektura savršeno spajaju s ekološkom gradnjom i mirnim okruženjem.

Možda ste propustili...

ISKORISTITE VREĆICE OD ČAJA

Štite i hrane biljke

CVIJEĆE U VAZI DUŽE ĆE TRAJATI

Odrezati listove, mijenjati vodu

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna