Crna kronika
JPVP OSIJEK I DVD ČEPIN

U požaru izgorjelo više
od 140 bala sijena,
vatrogasci dežurali cijelu noć
Objavljeno 22. lipnja, 2016.

ČEPINSKI MARTINCI

Više od 140 rolo bala sijena izgorjelo je u požaru koji je izbio u ponedjeljak oko 14 sati na dijelu okućnice u Osječkoj ulici u Čepinskim Martincima.

Kako doznajemo iz policije, požar je izbio kada je došlo do samozapaljenja bala sijena.

- Šteta nastala 41-godišnjem vlasniku iznosi više od 25.000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće, doznajemo iz priopćenja PU osječko-baranjske.

Kako doznajemo od vatrogasaca, borba da se vatra ne proširi trajala je cijelu noć, odnosno pripadnici DVD-a Čepin do utorka ujutro u 9,09 sati dežurali su da se vatra ponovno ne bi razbuktala.

- Na mjestu požara bilo je oko 2000 rolo bala sijena. Traktor je prebacivao bale sijena da bi se odvojile od onih koje je zahvatila vatra. Zalijevali smo vodom sijeno, ali i okolnu suhu travu da se požar ne bi proširio. Nakon našeg odlaska pripadnici DVD-a Čepin ostali su dežurati - doznajemo od Mileta Štulca, operativnog dežurnog Javne profesionalne postrojbe Osijek.

Na gašenju požara u Čepinskim Martincima bilo je 11 vatrogasaca, sedam pripadnika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čepin i četiri profesionalna osječka vatrogasca.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike