Regija
TRIBINA U VUKOVARU

O kvaliteti života u središtu grada
Objavljeno 21. lipnja, 2016.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa suradnicima je proteklog vikenda održao javnu tribinu o kvaliteti života u središtu grada Vukovara. U prostoru OŠ Dragutina Tadijanovića građani su gradonačelniku i suradnicima, kao i direktorima gradskih tvrtki, postavljali pitanja i iznosili prijedloge kako bi se mogla poboljšati kvaliteta života građana.

– Želimo čuti probleme s kojima se susreću građani iz toga dijela grada, njihove sugestije, želje i interese, ali i im izići ususret i u zajedništvu napraviti korisne stvari za naš grad – kazao je gradonačelnik Penava, naglasivši kako su takvi susreti s građanima “pravi način da se u izravnoj komunikaciji sazna što konkretno muči stanovnike određenog dijela grada Vukovara”.

– Treća je to javna tribina koju održavamo, a i u budućnosti očekujemo niz pitanja o lokalnoj problematici, poput toga gdje nedostaje klupa, koš za smeće, čiste li se ili ne gradske površine, grade li se parkirališta, saniraju li se objekti, uklanjaju divlja odlagališta otpada – dodao je Penava.

Građani su gradske čelnike upoznali s problemima, a ponajprije su to bili problemi u komunalnoj infrastrukturi za koje su gradski čelnici obećali kako će ih “nastojati riješiti u što kraćem roku”. S.B.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike